matrixbglan
Active Member
Значи извинявам се за малко глупавите въпроси но не намерих отговор на следните неща.
въпрос .1
Да речем че искам да си закупя хост и домейн.Отивам на хост гатор и избирам бейби план за 9.95$ на месец там пише че Имам Unlimted Domains.
Това значи ли че мога да сложа на хостинг сървара ми
сайтовете www.kusipari.com www.matrixbglanpicha.com www.boikoprezident.com и така до без край ?
въпрос .2
Или значи че мога да имам безкрайни събдомейни www.kusipari.com www.shop.kusipari.com www.news.kusipari.com и тн до безкрай ??
въпрос .3
Мога ли да си закупя хостинг бейби план от хостгатор примерно за 1 година след което да отида
в godaddy.ком от там да си купя
www.kusipari.com www.matrixbglanpicha.com и www.boikoprezident.com и тн..
по 12-15$ за всеки домейн на година и да ги сложа към бейбиплана ми в хостгатор..
въпрос .4
Каква е разликата от това дали ще си купя хостинг от суперхостингбг
или от хостгатор за домейн .com само в качеството на yслугата.Xората които искат .bg си купуват от български хостинг компании защото е по изгодно или по друга причина?
ако нищо не сте разбрали от написаното: въпрос .5
Искам да пусна в интернет 4,5 различни сайта да кажем www.kusipari.com www.matrixbglanpicha.com www.boikoprezident.com и тн..
Какво трябва да направя ако може някой да ми обясни в лесни стъпки
въпрос .1
Да речем че искам да си закупя хост и домейн.Отивам на хост гатор и избирам бейби план за 9.95$ на месец там пише че Имам Unlimted Domains.
Това значи ли че мога да сложа на хостинг сървара ми
сайтовете www.kusipari.com www.matrixbglanpicha.com www.boikoprezident.com и така до без край ?
въпрос .2
Или значи че мога да имам безкрайни събдомейни www.kusipari.com www.shop.kusipari.com www.news.kusipari.com и тн до безкрай ??
въпрос .3
Мога ли да си закупя хостинг бейби план от хостгатор примерно за 1 година след което да отида
в godaddy.ком от там да си купя
www.kusipari.com www.matrixbglanpicha.com и www.boikoprezident.com и тн..
по 12-15$ за всеки домейн на година и да ги сложа към бейбиплана ми в хостгатор..
въпрос .4
Каква е разликата от това дали ще си купя хостинг от суперхостингбг
или от хостгатор за домейн .com само в качеството на yслугата.Xората които искат .bg си купуват от български хостинг компании защото е по изгодно или по друга причина?
ако нищо не сте разбрали от написаното: въпрос .5
Искам да пусна в интернет 4,5 различни сайта да кажем www.kusipari.com www.matrixbglanpicha.com www.boikoprezident.com и тн..
Какво трябва да направя ако може някой да ми обясни в лесни стъпки