Няколко скъпо платени думи

BlackFriday

Well-Known Member
Ето и няколко скъпо платени думи за адсенс.
Не искам да споря до колко е вярно това,но ги полу4их бонус при закупуването си на един скрипт.
Аз пробвах няколко от тях и мога да кажа 4е има разлика при полу4аването на реклами но кликовете са малко.
"не съм имал клик от 70$ :)
Дано са ви полезни :
Код:
[URL]http://bejou-shop.com/Top-Adsense-Keywords.xls[/URL]

От: Няколко скъпо платени думи

Благодаря,че сподели

добър е
едно време гледах на едно друго място подобен и нещата бяха сходни.
браво

Принципно най-скъпите думи са свързани с адвокати в USA. Мисля, че почваха от около 95 долара , но не се сещам къде последно ги мернах. Поздравления за големия списък споделен с нас

То има много скъпи думи, но сайта трябва да е authority в съответната област. $90 на блог направен за няколко месеца няма да стане.

То има много скъпи думи, но сайта трябва да е authority в съответната област. $90 на блог направен за няколко месеца няма да стане.

При няколко експеримента съм забелязал, че най-често на втората година един сайт може да се класира по няколко(десетки думи) в челните позиции особенно на EN(като изключим "хитринките" и нещо наистина иновативно в Уеб). През първата година(а и за непред) трябва много работа и постоянно добавяне на смислено съдържание в определения сайт за да добие нужната тежест в определената ниша за която се борим.

това по скоро са грешки на този дето прави кампаният такъв висок бид от 95 долара си мисля.... но кликове от 30-70 цента са доста често срещани и в неочаквани ниши на англииски :)

Горе