Нямате нужните средства, но се нуждаете от лого?

prophet

Active Member
Здравейте!

На много хора се е случвало да искат да имат дадено нещо независимо какво, но да нямат нужните средства за да си го позволят. Както има за богатите, така има и за бедните. :)

Споделям ви следния сайт - https://www.designevo.com - Чрез този сайт ще можете сами да си направите лого, което ако имате малко въображение сами ще се изненадате накрая какво се е получило. Има най-различни темплейти, много иконки ( въвеждате примерно house ) и ви излизат разни иконки на зададената от вас ключова дума.

Може би го знаете сайта, но реших да го споделя с вас, на някого може да му е полезен.

Благодаря за вниманието, до нови срещи! :)
 
  • Like
Реакции: CTAH
Като за безплатно е много добре , благодаря.
 
Моето лично мнение е, ако държите на проекта си - задължително лого при добър дизайнер, всичко онлайн тулове и т.н. са за хора, които не възприемат проекта си на сериозно. Не, че не може да се направи нещо добро, но определено е голям компромис с качество и визия. И честно казано 5 от 6 се познават, че са правени през такъв тул.
 
Разбира се, че лого направено от добър дизайнер ще изглежда 300 пъти по-добре направено от това в сайта. Но да кажем се захващаш с проект, който не сме сигурни дали ще се получи и гледаме да "хвърляме" колкото се може по-малко пари, дори нищо... И тогава сайтове като този ни спестяват пари за момента. Друг съвет е, ако не ви се дават пари за момента за лого да следите за "Giveaway"-и. Аз навремето участвах в един и логото до ден днешен ми харесва, а ми излезе безплатно. :)
 

Горе