Google искат да се отърват от PR-а. Не спират да повтарят, че е било грешка. И като се замисли човек логично е PR-а да подлъгва потребителите. Щото кво беше - нахакваш 3-4 линка в edu или сайтове с много висок рейтинг и си на върха, независимо, че полезността на съдържанието ти е кенеф. Всички сме го играли тоя филм . За съжаление май вече е минало.
За какъв трибуквен ти е този PR?
Статийки, туй-унуй!
Въобще не трябва да се интересуваш вече от PR. Можеш да пробваш да направиш няколко текста с различни критерии за търсене в google и ще видиш, че много от резултатите на първа страница са от сайтове с по-нисък PR, спрямо сайтове, класирани на 2-ра и 3-та страница.
Пиши си читаво и интересно инфо и google ще се счупва да те индексира, без въобще да се интересува от pr-a ти. Такава е вече действителността.
Направо ми писна да чакам ъпдейт тази година
То може да уникално ама дали е интересно?Айде де, аз от година и нещо пускаме по сумати и статии уникални на тема "игри" и нито една още не се е класирала в топа за игри. :shock:
Айде де, аз от година и нещо пускаме по сумати и статии уникални на тема "игри" и нито една още не се е класирала в топа за игри. :shock:
Айде де, аз от година и нещо пускаме по сумати и статии уникални на тема "игри" и нито една още не се е класирала в топа за игри. :shock:
Явно бъркаш някъде доста сериозно. Щом за година не постигаш очакваните резултати, не ти е проблема в ПР ъпдейта, който явно чакаш с неприкрита охота.
PR в момента за нищо не става, аз за това въобще не го гледам. Ако започне да се пресмята по различен начин и се открие как да показва коя страница наистина е качествена, тогава ще е съвсем друго. В сегашния си вид е напълно излишен.