coolice Owner 27 Декември 2008 #1 това направо не е истинско Прикачени файлове firma.jpg 46 KB · Преглеждания: 69
Pesho1978 Well-Known Member 27 Декември 2008 #2 От: Няма такава фирма А представяш ли си ако човека се казва така... хич не му е леко...
Cybertack New Member 27 Декември 2008 #3 От: Няма такава фирма То пак добре че не е ЕТ "Абдулджамбаз-Абдулрахим-Ибрахимдели-Вели-Алиосман-Мустафа Напша"
От: Няма такава фирма То пак добре че не е ЕТ "Абдулджамбаз-Абдулрахим-Ибрахимдели-Вели-Алиосман-Мустафа Напша"
Huk0 New Member 27 Декември 2008 #4 От: Няма такава фирма Хахаха, а може ли да кача снимката в сайтчето ми за весели истории ? Съответно да я пусна и по социалките. Сигурен съм че ще набере невероятна популярност
От: Няма такава фирма Хахаха, а може ли да кача снимката в сайтчето ми за весели истории ? Съответно да я пусна и по социалките. Сигурен съм че ще набере невероятна популярност
coolice Owner 28 Декември 2008 #5 Huk0 тя не е моя снимката пратиха мия незнам автора но тоя като му гледам фирмата поне 20 лева на километър MacTeP бате и аз мисля че така се казва ама как звучи на български Cybertack с толкова дълга фирма като иде в банката ще му кажат че името не се събира в полето за фирма и не може да си отвори сметка питаи го мастъра Последно редактирано от модератор: 28 Декември 2008
Huk0 тя не е моя снимката пратиха мия незнам автора но тоя като му гледам фирмата поне 20 лева на километър MacTeP бате и аз мисля че така се казва ама как звучи на български Cybertack с толкова дълга фирма като иде в банката ще му кажат че името не се събира в полето за фирма и не може да си отвори сметка питаи го мастъра