От: Обаждаме се от Гугъл
Момчета обажданията от Гугъл не са мираж, само дето на мен ми се обажда кака Гита от Индия трети пореден път точно поради мой проблем с тази им услуга. И мейлчето и имам вече на гаджето, каза бил съм приятен човек за комуникация
.
Иначе да, това си е услуга, и ако се разработи може да е много полезна на малкия бизнес, занаятчии и.т.н. защото дет се вика това може да мине и за техния сайт направо - има си работно време, описания на услугата и.т.н.
Може да се предлага в два варианта - с и без управление на репутацията
Варианта без е ясен - правиш листинга и толкоз, варианта със следиш за мнения и оценки и отговаряш както и организираш нещата клиентите на бизнеса да попълват мнения. Цените за първия вариант си мисля, че повече от 100на лв би било обир, за втория вариант вече се минава на месечен абонамент. Като освен това може да има допълнителни услуги за да се качват нови снимки текст и.т.н
За тези които ще кажат ааа как 100лв, ще кажа, че не е проблема с листинга да се направи, то е за бързо, ама да им обясниш какво трябва да събереш снимките и.т.н. това къса нерви. А може да се печели и от снимки, а някои са лицензирани от Гугъл за виртуални обиколки ама там вече цените са солени.
Относно маркетинга яко търговски агенти на място и по телефона, друг начин няма.
Мислил съм го ама с клиенти не ми се работи, с търговки екипи също.