От: Обичам да ми трият постовете......
Мислех,че този форум е достатъчно либерален(в крайна сметка за това всекидневно чета И чат-пат участвам в темите),но се оказа,че не съм достоен да си изразявам мнението...
След поредния ми изтрит пост се замислям,дали да не поема по утъпкания път на Каргото,тоест да Ви еба...ма....а и да си намеря ШИРОКО-СКРОЕНИ ЛИЧНОСТИ,които да приемат ПОЗИТИВНО мненията на потребителите,независимо,дали удовлетворяват личностните им пристрастия или НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ПП:Наистина положих усилия да не нахраня като пернишки пиян селяк политиката на Гореспоменатите лица!,но това да ми трият постове някакви си особи------>това е крайно арогантно и НЕуважително оръжие......
Валдес, на първо място искам да кажа, че нямам нищо против теб (или поне не си спомням в момента нищо за теб по ника ти, понеже повечето никове не ги помня).
Второ, искам този път напълно да се съглася И ДА СЕ ЗАРАДВАМ, че администрацията сякаш е поела по Верния път за развитието на един форум с икономическа (а и уебмастърска!) насоченост !!! Ето и съображенията ми, а всеки да прецени колко са в десятката:
1) Идеята на този форум е твърде сериозна (както казах: ИКОНОМИКА/БИЗНЕС + УЕБМАСТЪРСКА ДЕЙНОСТ НА РАЗЛИЧНИ НИВА - от Оптимизация, през реклама до изработка на банери и пр.)
Такъв форум не бива да е ПСУВАЛНИК, НАЦИСТКИ СБОР или нещо от този сорт, защото това ОТБЛЪСКВА сериозните бизнесмени, много потребители (а и потенциалните рекламодатели).
2) Ти, а и почти всички други, са тук НА ГОСТИ. А като ГОСТИ трябва да подкрепяме политиката на админите,
особено, ако не нарушава законите! Пословично е станало, че "този форум се хоствал в Канада и е под Канадска юрисдикция"
, НО НАЛИ СЕ СЕЩАШ, ЧЕ КАНАДСКИТЕ ЗАКОНИ СЪЩО НЕ ТОЛЕРИРАТ HATE SPEECH (насаждането на омраза) и за такова нещо също се полага затвор от 2 до 14 години (за справка: en.wikipedia.org/wiki/Hate_speech#Canada
)?
Запознай се точно с КАНАДСКИЯ ЗАКОН по този въпрос:
laws-lois.justice.gc.ca/eng/acts/C-46/page-136.html
laws-lois.justice.gc.ca/eng/acts/C-46/page-137.html
(Линковете са от сайта на МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО в Канада.)
3) Не е задължително да си нежен с останалите, но поне е добре да не си груб. Т.е. една Златна среда между нежността и грубостта, наречена "ДОБРО ВЪЗПИТАНИЕ" би била идеална и за теб, и за тези с които общуваш.
Така човек не си създава врагове, а и дори може да си създаде нови приятелства!
4) Повечето в този форум са много млади, но след 20-30 години ще разберат, че не пътят на омразата, псувните и дивотията е успешният път към правенето на пари. По-позитивните хора имат повече шансове да направят качествен бизнес. Мисля, че добри примери в това отношение са:
-Булблогера
-Амуна
-много други, които не са от този форум
5) За развитието на един такъв икономически форум с интернет насоченост ВЪОБЩЕ НЕ СА НУЖНИ простотии, расизми, шовинизми и псувни. Знаете много подобни форуми на английски език за оптимизация, афилиейт бизнес, хостинги и др., където контролът е много по-строг от този тук, но които имат също добра посещаемост.
Мислех това по-рано да го напиша, но в момента купувам нов апартамент и обзавеждане, та не оставаше много време. Още един път - ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПРАВИЛНАТА КРАЧКА НА АДМИНИСТРАЦИЯТА В ПРЕДПРИЕМАЧ.КОМ! :beer: