Обичам да ми трият постовете......

Статус
Not open for further replies.

waldes

Well-Known Member
Мислех,че този форум е достатъчно либерален(в крайна сметка за това всекидневно чета И чат-пат участвам в темите),но се оказа,че не съм достоен да си изразявам мнението...

След поредния ми изтрит пост се замислям,дали да не поема по утъпкания път на Каргото,тоест да Ви еба...ма....а и да си намеря ШИРОКО-СКРОЕНИ ЛИЧНОСТИ,които да приемат ПОЗИТИВНО мненията на потребителите,независимо,дали удовлетворяват личностните им пристрастия или НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ПП:Наистина положих усилия да не нахраня като пернишки пиян селяк политиката на Гореспоменатите лица!,но това да ми трият постове някакви си особи------>това е крайно арогантно и НЕуважително оръжие......

От: Обичам да ми трият постовете......

Блинки е виновен - той трие всичко, що не му се нрави. :)

Блинки верно е виновен ама е взел да се старае да е чист и про форума... знаех си аз че такива теми му влият ама и вие се оляхте този уикенд... та взех да го осбъждам сериозно с него да си държим на старата нормална политика

автора на темата където виждам е трито се е възплозвал от системата за репорти като е подал репорти за обиди и блинки набързо е почистил за да пази да не се скарате в стил амоун и никс вие причнината за триене не я виждате но е "нали знаете, че почнете ли да се храните, се трие :)" и покраи сухото е изгоряло и сурово

върнати са постове ама малко само саконторл имаите не искаме 20 страници сапунки без основания и само с обиди като от миналия уикенд

пп и такива теми се пускат в секцията за форума тя е затова в офтопика почти беше на косъм да не я видя

Последно редактирано от модератор:

Мислех,че този форум е достатъчно либерален(в крайна сметка за това всекидневно чета И чат-пат участвам в темите),но се оказа,че не съм достоен да си изразявам мнението...

След поредния ми изтрит пост се замислям,дали да не поема по утъпкания път на Каргото,тоест да Ви еба...ма....а и да си намеря ШИРОКО-СКРОЕНИ ЛИЧНОСТИ,които да приемат ПОЗИТИВНО мненията на потребителите,независимо,дали удовлетворяват личностните им пристрастия или НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ПП:Наистина положих усилия да не нахраня като пернишки пиян селяк политиката на Гореспоменатите лица!,но това да ми трият постове някакви си особи------>това е крайно арогантно и НЕуважително оръжие......
Roses are red,
Violets are blue,
In Soviet Russia,
Posts delete you!
images

Да, коолайс е прав. Политиките са същите, но преди няколко дни имаше много остри обиди и за това се включих. Ако някой се е почувствал засегнат от това, се извинявам. ;)

За да кажа в моя защита, имаше момент, в който хейта надвишаваше креативните теми и това се случваше с продължителност от няколко дни и бях афектиран от това.

Щом авотрът се чувства ощетен, специално и на него му се извинявам. ;)

И мои постове са били трити, ама не съм се разпищявал засега.
Нормално е да го приемеш вътрешно като ти забърсват 'интелектуалната собственост',
ма пък дефакто сме на гости,
пък и не е полезно за характера човек да се отплесва във виртуални панаири.

waldes, аз за мъжко момче та мислех :) .
(провокацийка - любимата ти техника).

Моите пък не са били трити, щот съм готин :)

Бъди и ти готин и твоите ще си стоят.

waldes е пич, ама е млад още и не знае кога да се спре...
иначе много ме кефи като ме псува, той род не признава -
псува всичко наред което не го радва :)
гледам да не го поощрявам че да не тръгне по лош път:)
Но си е звезда той само с чалгарския ник малко преебава нещата...

Да и моите не са трити(имал съм скастрения от другите колеги за тона), само дето са заключвали в най-интересния момент темите :D

Изтървал съм шоуто :( Абе вие през почивните дни не сядате ли на масата бе?! Правете шоу през седмицата :D

Eh, какво и къде изпуснах нещо???? Давайте линкове и гугъл кешове !

waldes, аз за мъжко момче та мислех :) .
(провокацийка - любимата ти техника).

Темата е бита карта и немое ме подкукуросаш.Айде у лево:)

Но си е звезда той само с чалгарския ник малко преебава нещата...
Не знам кой какво е.е,но ника ми няма нищо общо с регионалните селяци,пеещи в кръчми или още известни като чалга-звезди.

Та си заговорихме за никове....Амон ...ти ебаваш ли се или си наистина шиб..н нацист.....

Източник:Amon Goeth Helen Hirsc(schindler's list)?

Т'ва предприемача си стана в последните седмици един семеен форум. Тука всеки е баща на всеки.

Не знам кой какво е.е,но ника ми няма нищо общо с регионалните селяци,пеещи в кръчми или още известни като чалга-звезди.

Та си заговорихме за никове....Амон ...ти ебаваш ли се или си наистина шиб..н нацист.....

ко общо има AMOUN с AMON?

ама waldes с ко ши го оправдаеш?

БУАХАХАХХА :lol:
Е от тоя Амон по-голЕм нацист няма!
220px-Amun.svg.png

Амон Ра - древноегипетският фашага прогонил Моисей :clap:
[video=youtube;XAIKKRkzCCE]http://www.youtube.com/watch?v=XAIKKRkzCCE&feature=related[/video]
:D:D:D:D

Последно редактирано:

Ахахаха що не съм я чувал тази песен?
"са качваш или да те качвам..."

Валдес, на първо място искам да кажа, че нямам нищо против теб (или поне не си спомням в момента нищо за теб по ника ти, понеже повечето никове не ги помня).
Второ, искам този път напълно да се съглася И ДА СЕ ЗАРАДВАМ, че администрацията сякаш е поела по Верния път за развитието на един форум с икономическа (а и уебмастърска!) насоченост !!! Ето и съображенията ми, а всеки да прецени колко са в десятката:

1) Идеята на този форум е твърде сериозна (както казах: ИКОНОМИКА/БИЗНЕС + УЕБМАСТЪРСКА ДЕЙНОСТ НА РАЗЛИЧНИ НИВА - от Оптимизация, през реклама до изработка на банери и пр.) Такъв форум не бива да е ПСУВАЛНИК, НАЦИСТКИ СБОР или нещо от този сорт, защото това ОТБЛЪСКВА сериозните бизнесмени, много потребители (а и потенциалните рекламодатели).

2) Ти, а и почти всички други, са тук НА ГОСТИ. А като ГОСТИ трябва да подкрепяме политиката на админите, особено, ако не нарушава законите! Пословично е станало, че "този форум се хоствал в Канада и е под Канадска юрисдикция", НО НАЛИ СЕ СЕЩАШ, ЧЕ КАНАДСКИТЕ ЗАКОНИ СЪЩО НЕ ТОЛЕРИРАТ HATE SPEECH (насаждането на омраза) и за такова нещо също се полага затвор от 2 до 14 години (за справка: en.wikipedia.org/wiki/Hate_speech#Canada)?

Запознай се точно с КАНАДСКИЯ ЗАКОН по този въпрос:

laws-lois.justice.gc.ca/eng/acts/C-46/page-136.html
laws-lois.justice.gc.ca/eng/acts/C-46/page-137.html

(Линковете са от сайта на МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО в Канада.)

3) Не е задължително да си нежен с останалите, но поне е добре да не си груб. Т.е. една Златна среда между нежността и грубостта, наречена "ДОБРО ВЪЗПИТАНИЕ" би била идеална и за теб, и за тези с които общуваш. Така човек не си създава врагове, а и дори може да си създаде нови приятелства!

4) Повечето в този форум са много млади, но след 20-30 години ще разберат, че не пътят на омразата, псувните и дивотията е успешният път към правенето на пари. По-позитивните хора имат повече шансове да направят качествен бизнес. Мисля, че добри примери в това отношение са:
-Булблогера
-Амуна
-много други, които не са от този форум

5) За развитието на един такъв икономически форум с интернет насоченост ВЪОБЩЕ НЕ СА НУЖНИ простотии, расизми, шовинизми и псувни. Знаете много подобни форуми на английски език за оптимизация, афилиейт бизнес, хостинги и др., където контролът е много по-строг от този тук, но които имат също добра посещаемост.

Мислех това по-рано да го напиша, но в момента купувам нов апартамент и обзавеждане, та не оставаше много време. Още един път - ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПРАВИЛНАТА КРАЧКА НА АДМИНИСТРАЦИЯТА В ПРЕДПРИЕМАЧ.КОМ! :beer:

От: От: Обичам да ми трият постовете......

Мислех това по-рано да го напиша, но в момента купувам нов апартамент и обзавеждане, та не оставаше много време. :beer:

Хайде още една колежка от модерно предградие сбъднала американската мечта....макар и по време на сън

Преди това къде вегетираше 10 години в сутерен (мазе) или таван за 200 лева месечен наем ?

PS

Купуването и обзавеждането на нов апартамент е сериозна пречка да се пише в даден форум......тъп съм мамо, тъп съм но това не е най лошото, най-лошото е и че ми личи:lol:

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.

Горе