Обръщам се към админите..

devilx

Well-Known Member
обръщам се главно към админите от тук.. мисля че това което мисля ще е полза за много оптимизатори,а ще е още по изчистено. Идеята ми е това да се създаде в тази секция , една нова под секция като link building , за програми които биха помогнали накратко seo tools и там да си споделяме безплатните програми актуални намерени в интернет или платени . Примерно: bookmarking demon, scrapebox, wiki bomber, social bot t.n.

Здравейте,

Ще помислим как да го направим. Сега се опитваме да подобрим някои неща. Тези дни изнесохме Пазара отгоре, защото е една от най-четените и посещавани секции тук. Пък и си е наистина бизнес ориентиран.

А това, което ми предлагаш ми звучи по-скоро като блек хет - което може да видим как да стане. Предполагам имаме доста теми за това, но ще те излъжа тук. Ние (както каза другия админ) растем натурално. Какво означава това? Означава, че при наличието на много теми в една по-тясна или специализирана тема, се отделя в специална категория, като я пригаждаме към дадената категория-майка. Или в някои случаи я отделяме. Ако зависеше от мен (а то зависи от нас и контента тук) искам да имаме категории като:

1. Мобилен маркетинг и приложения
2. Видео маркетинг
3. Криейтив
4. Моя офлайн бизнес

и подобни. Всичко, но се държи в обхвата на общата тематика и идея на форума и целия сайт.

П.П: Преместих темата тук, защото касае форума. ;)

От: Обръщам се към админите..

Не е задължително да са блек хет. Има много SEO инструменти за анализиране ... :)

Аз колко съм ги карал преди.... не е добра идея в интерес на истината, сещаш се, че има 1 китайско *****, което веднага ще започне да прави проблеми. Да не говорим, че трябва refferer urls и т.н., няма смисъл.

против раздел "видео маркетинг" - няма смисъл според мен.

страна получи 3тата си звезда , имаш реп.

Последно редактирано от модератор:

Че съм консервативен, консервативен съм, ама тая секция с чечако-термини може да се кръсти "Пакистан", а като иконки в нея да се ползват панди и пингвини. Тогава всеки ще помни откъде е тръгнал и накъде отива.

п.п. Ex, Спартак, Спартак, па щехте да се издъните, мързеливци такива...

Хъм да видим, може да сортираме различните програми, уеб инструменти, тулбарове в секцията Инструменти за Уебмастъри, за да е по удобно че вече са се натрупали теми, но не може да има споделяне че форума може да има проблеми...

Пари може да се изкарват и без тулове, а авторите на иструменти който ни улесняват работата заслужават да си спечелят...

Горе