P Plamen1 New Member 3 Декември 2017 #1 Здравейте. Предлагам богат асортимент от стоки на едро. Обувки, чанти и часовници. Стоките са с актуален модерен дизайн и са конкуренти на пазара При интерес мога да ви изпратя снимки на моделите.
Здравейте. Предлагам богат асортимент от стоки на едро. Обувки, чанти и часовници. Стоките са с актуален модерен дизайн и са конкуренти на пазара При интерес мога да ви изпратя снимки на моделите.
I Ivaylo_ New Member 3 Декември 2017 #2 Мога ли да получа информация за цените и снимки на стоките които предлагате?
NIKALAS Member 4 Декември 2017 #6 Здравейте може ли снимки и цени да разгледам стоките които предлагате
D dignatov New Member 6 Декември 2017 #7 Здравейте. И аз много бих искал да получа снимки, цени и асортимент.
P Plamen1 New Member 7 Декември 2017 #10 Здравейте, не предлагам никакви колани. Само мъжки и дамски, часовници , обувки и чанти.
CTAH Well-Known Member 7 Декември 2017 #11 може ли да видя обувките и чантите от часовници не се интересувам
P Plamen1 New Member 7 Декември 2017 #13 webstil каза: И аз имам интерес. Може ли снимки и цени? Увеличете... Да, разбира се. Пратете ми имейл или вайбър , за да ви изпратя снимки на моделите с цени на едро.
webstil каза: И аз имам интерес. Може ли снимки и цени? Увеличете... Да, разбира се. Пратете ми имейл или вайбър , за да ви изпратя снимки на моделите с цени на едро.