Огнян Младенов и Васил Тошков новите собственици на другия форум

От: Огнян Младенов и Васил Тошков новите собственици на другия форум

Да им е честит. Макар тъй и не му свикнах на него. А във третия и дума да не става да си събудя профила. Тук ми е добре :)

И аз съм така, ама ми се стори интересно, нали са българските баш оптимизатори. Третия кой е всъщност? WT...!?

Да им е честит. Макар тъй и не му свикнах на него. А във третия и дума да не става да си събудя профила. Тук ми е добре :)

joomla-bg

Имам много неприятни спомени от "професионалните" съвети (тип "не слагай адсенс в блог") дето се раздаваха там навремето - млад и зелен им се натресох и бързо бях натикан право в дупката от дето изкочих :). Макар, че може и да са се променили нещата, бая години минаха, още ми държи неприятна влага :wink:

Принципно нямам смислен коментар но все пак... Това дето следва вероятно ще е долнопробнен и необоснован хейт, но както и да е:

Предишният собственик очевидно осра форума си, народът избега.
Останаха само пионерчетата. Пък пионерчета от капитализъм и правене на пари не чактисват.

След години усърден и фанатичен чобанлък (модериране), на човекът му е светнало че туй си е бошлаф работа и практическа файда нема от такива дейности.
Зимата дойде, захладня, колхозните хамбари се опразниха, гладът застърга.
Единственото решение остана да продадеш нивичката, да презрамиш торбичката, и да се отправиш към големото град, където да търсиш препитание в сферата на афилейт маркетинга.

я кажете, като стана въпрос за Тошков, каква лоша карма е сполетяла интервюто с него в тая тема:
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=21032

Таман разгледах темата за продажба.. Пуууу, що не го видех овреме? :evil: Ма то пък кой ти посещава там.
Па и ценичката доколкото разбрах не била хич фрапираща. :( Тъкмо щях да употребя заделения бюжет дет още си седи..

Жалко. Чудесно щях да се грижа за форума.
Веднага щях махна всички рестрикции и да го превърна в разграден двор за клошари, СЕО отличници, уебтуристи, мюзик айдъли и прочие талантлива и трудолюбива паплач.
После щях да вербувам Харкон, АланФорт и Никс за Баш Модератори да понаритват разпасаната сган и да държат нещата под някакъв контрол.

Пък какви идеи за оползотворяване на рекламната площ имах... Мани мани, доревава ми се като си помисля.
Всички тия пропуснати възможности... :cry:

Последно редактирано:

Тоя другия никога не ми е аресвал. Някакси ми беше скучен още едно време. Имам си рег там, ама не съм влизал от над година.

Most users ever online was 592, 28-11-2010 at 03:06 PM.
- Това от там.

Най-много потребители онлайн 1,006, 09-02-11 в 20:05.
- Това от тук:twisted:

С две думи - умрЕла работа :oops:

А олигофрените с форума ли вървят? :mrgreen:

Предполагам да. Ако няма свине в кочината, ще си вземеш ли кочина?:)

Xaxaxa... Преди месец спамвах там да видя някви предложения дали ще получа... Писах два три дена... Ма к*р янко... 5 поста на ден не правят най-популярното място за оптимизатори в бг... Там пиша мнение и получавам 10 посещения за 24 часа... Тука пиша мнение с въпрос за сайт и получавам 40 за 4 часа...
За колко пари се е продал, някой знае ли?

Хех само при мене ли и двата стари домейна насочват към сърченджинс.бг ?! И защо ми се струва, че системата и темата на форума вече са 1 към 1 с тази на предприемача...

пп: опс, то дерзанието ми било за тая тема http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=28160

Последно редактирано:

Горе