От: Онлайн Магазин под Wordpress - търся съпорт
@kreten - OP е пуснал темата по-съвсем различна причина. Не се пита за коя система е по-добра. А ако говорим за професионална работа, мога да ти дам поне 100 примера с магазини базирани на Wordpress, които се справят повече от отлично (не български разбира се). Както и стотици функции, които други CMS-и нямат. Между другото някой от изброените от теб примери могат да се прибавят дори без допълнителни приставки :wink:
стефанов, не знам кое те наведе на мисълта, че смятам, че на уорднпес няма магазини? то на български има един куп магазини които са на уордпрес и си работят. тия "стотици функции" може ли да започнеш да ги номерираш и да г иизброяваш? много държа да подчертая, еч уордпрес е от системите с които определено обичам да работя, просто нямам навика да се фанатизирам от ползите и предимствата на една система пред друга
за кои примери и приставки говориш?
сега за да не изпадаме в полемика - аз изхождам от търсенето на най-простия за реализация вариант т.е. ако това е опенкарт+уордпрес ок нека е така, ако е само опенкарт (или коя да е др система за магазин) нека е така. то на уордпрес и магазин и форум и галерия и конкурси и какво ли още не става ама си има отделни системи, вече е въпрос на нужди и избор какво ще подкараш. предполага се че клиента иска магазин в обозримо бъдеще а не научен трактат как да използваме блог платформа не по предназначението и по възможно най трудния начин
стефанов, още в първия пост видях, че стаменов иска фирма - аз не съм и нямам интерес към офератта му така че не ме третирай като враждебен конкурент. ако смяташ, че за теб е по-практично и разумно да се работи на уордпрес за неговия проект то значи ще му предложиш най-доброто накоето си способен за да реализираш това. ама друг ще предложи друго, трети трето. понеже това е отворен форум незнайно защо реших, че може да си отворя гагата дори да нямам интерес към изпълнението на поръчката, да не говорим че явно на клиента не му трябвам аз а фирма заради фактурата. виждам, че имаш читави статии по темата за уордпрес ама това не значи да теглим чертата на всякакви други алтернативи, нали и то преди да знаем конкретно за какво задание иде реч?
--------------
ПП - аз бих скрил версията на уордпрес особено като се използва бета, да не говорим, че изобщо има начин да не се познава че сайтът използва уордпрес, което си е просто още една стъпка за допълнителна защита.
ППП втората статия е наистина интересна