Предлагам: Онлайн магазин или Фейсбук страница?

КатяМ

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, правя ръчно изработени бижута и имам физически магазин отскоро.Сега искам да продавам бижутата си онлайн, но не знам кое е по-добре онлайн магазин или Фейсбук страница? Скоро публикувах във Фейсбук групи и Маркетплейс някои от бижутата и имаше интерес и две продажби, но за много кратко, защото ми хакнаха профила във Фейсбук и страницата също изчезна.

А кое е по-бързо? По-лесно се развива за кого? Аз не съм много добре с технологиите и сигурно ще се доверя на някой. И ако пак се случи нещо подобно с хакването на акаунта, аз не съм защитена .

Привет,
ако ти се занимава комуникацията 99 процента от времето да е с писане в чата на фейсбук, прави страница. Ако ти се занимава да генерираш товарителници след не толкова добре дадени данни за изпращане на поръчки, прави страница.
Ако не искаш да развиваш сериозно и дългосрочно този бизнес (без значение какво в случая продава), прави страница. Но ако не искаш така, прави смело онлайн магазин, вече има много възможности, бързи и много лесни. За 2 дена можеш да продаваш онлайн чрез онлайн магазин с не толкова лоши предложения, дори за България.

Пък след това си направи и фейсбук страница, която да си подържаш и пускаш реклами.

Успех

Здравейте много благодаря за отговора. Притеснявам се от срока на разработване на онлайн магазин , а и освен да се направи трябва и да се рекламира.

Какво лошо има в рекламата? Дали ще рекламираш фейсбук страница или онлайн магазин, пак ще трябва реклама.

Има готови решения, които срещу 100на лева на месец ще ви свършат страхотна работа, сигурен съм.

Разбира се най-добрия вариант е да платите на някоя фирма да ви направи ваше решение онлайн магазин, но това ще отнеме не малко време и пари.

Горе