Оптимизация в Alibaba

От: Оптимизация в Alibaba

никой ли не е се занимавал с този вид оптимизация

Аз съм опимизирал за bizrate /shopzilla, shopping.com и за гугъл продукт сърча (ама продукт сърча преди години като беше още froogle) али баба не съм го чеквал но би трябвало да е подобо

значи то е доста елементарно даже е описано в офертата какво трябва да се прави

трябва да си направиш киурд рисъч (за каквот вероятно биха търсили потребителите ако не броузват по категориитре) и след това да направиш киурд стъфинг в текста и трябва копираитъра да мине да го направи human readble че ако ти е кофти текста клиентите ще мислят че си измамник или че не ти струва сайта... продукт по продукт и си готов (може и тайтълите да си нагласиш

и след това в платените да дадеш сравнително висок бид и за бизрейт беше хубаво да натрупаш сървейс да ти излязат усмивки....

в безплатното на гугъл не бих се хванал понеже са педеруги какво ли не си измисляха за да те баннат ако си направиш добре фиида да те баннат за последно чух бил си дропшипър нямал си продуктите на склад а други дропшипъри си седяха...

От: Оптимизация в Alibaba

Дам ясно, мерси за поясненията, ще продавам китайски стоки на едро директно от Китай и затова ме интересува али бала, др. сайтове като bizrate /shopzilla, shopping.com, казваш че са подобни, но са надребно, а оптимизацията в тях е като али баба, интересно ще ги разледам. Все пак ако има още някой, който се е занимавал точно с такъв вид дейност да сподели мерси

да дам и пример значи наксоро ми трябваш дистанционно и ми беше интересно колко струват и се бях зарови по китайските сайтове...

някой от продавачите си бяха листнали продукта като само дистанционно за панасоник и линк до пдф какво поддържа някой а бяха изшляпали моделите който става TX-блабла123456lnb и така още 20 модела в текста на продукта ... тези вторите ще хванат и сърчовете по модели а първите не

Горе