Здравейте от много скоро водя блог и имах доста проблеми с гоогъл статиите ми нямаха посещения и бяха доста назад ,но намерих програма с която ги изтласках доста напред повечето ми статии са свързани с review-та на програми и за мен беше доста важно те да се забелязват предимно от търсачки за което доколкото знам са нужни посещения на статиите с тази програма която искам да ви представя успях да направя около 1500 посещения на дадена статия на ден което мисля ,че е доста добър старт за блог и с удоволствие ще я споделя с вас след като доста четох в този сайт без да съм помогнал с каквото и да е за сайта. В темата по-надоло ще публикувам цялата статия която съм написал за да не си помислите ,че си правя на блога и да ви пренасочвам да четете от там все пак никои не е длъжен да го посещава.
Статия :
Как да получим безплатен трафик към сайт и същевременно да правим пари от това
Проекта е от Китай.Става въпрос за програма в която въвеждате ваши линкове и така разменяте трафик с други хора абсолютно ЛЕГАЛНО , а също така аз лично я използвам и за допълнителен доход както сами ще видите на снимката.Много добра програма с единствен недостатък езика
Линк за програмата можете да намерите : ТУК
Ето статистика на блога ми които е от доста скоро :
Pageviews today
4,034
Pageviews yesterday
3,621
Pageviews last month
14,203
Pageviews all time history
14,203
----------- По държави --------------
hina
8,103
Bulgaria
1,645
United States
1,390
Taiwan
1,052
Turkey
152
Hong Kong
106
Philippines
68
United Kingdom
51
India
44
Japan
40
Статия :
Как да получим безплатен трафик към сайт и същевременно да правим пари от това
Проекта е от Китай.Става въпрос за програма в която въвеждате ваши линкове и така разменяте трафик с други хора абсолютно ЛЕГАЛНО , а също така аз лично я използвам и за допълнителен доход както сами ще видите на снимката.Много добра програма с единствен недостатък езика
Линк за програмата можете да намерите : ТУК
Ето статистика на блога ми които е от доста скоро :
Pageviews today
4,034
Pageviews yesterday
3,621
Pageviews last month
14,203
Pageviews all time history
14,203
----------- По държави --------------
hina