Оптимизация на сайт за обяви за чужбина.

wood

Well-Known Member
Споделете как е удачно да се оптимизира сайт за обяви за чужбина. Знаем че гугъл обича уникални теми и статии...но при сайтовете за обяви такова нещо липсва, в каква насока да се движи един такъв сайт за по добро класиране в серпа.

Re: Оптимизация на сайт за обяви

хъм допреди няклко месеца преди пандата беше лесно всичко беше стандартно.... след пандата единствения начин да не трепрериш всеки месец че ще съсекът е да наливаш пари в брандинг (много много пари) така че да решът че си голям бранд и този алгоритъм да не те закача или с по малко пари (само много пари) просто да го рекламираш домейна... да не разчиташ толкова много на Г за посетители все пак за УСА Бинг - Яхо (едни и същи резултати) и Аск имат заедно пазарен дял около тидесет и няколко процента или просто правиш каквото правиш и чакаш този кофти алгоритъм ако те прорецже да го разкарат (може да се случи може и да не се случи...) ... :(

От: Re: Оптимизация на сайт за обяви

Ами точно за това питам...че тази панда разказа играта на сайтовете за обяви.

От: Оптимизация на сайт за обяви за чужбина

мдам в бг където Г пазарнят дял е 98-99% щото ако кажа 95% някои ще каже кои пък търсаки имат 5% от търсенията, да си знаете колко е лошо като има монопол незвисимо каква е областа

може да се целиш в Yahoo - Bing и ASK за USA и да чакаш да разкарат пандата и където можеш да рекламираш тънко според бюджета или да се насочиш просто към друга ниша

Последно редактирано от модератор:
От: Оптимизация на сайт за обяви за чужбина.

А как да наблегна при оптимизация на Bing и Yahoo. Да се регистритам в директорията на Yahoo е малко скъпичко.

От: Оптимизация на сайт за обяви за чужбина.

в инетрес на истината нямам на идея как точно да го направиш за нов сайт аз на такава оптимизация се упражнявах след като Г ми банна едни сайтвое (неспправедливо според мен) те си имаха много и стари линкове и изплуваха на горе... тази пролет като някои се върнаха в Г някои и на дост топ позиции взеха че изпаднаха в бинг сътоветно в яхо... преполагам някаква менуал намеса щото не искат да показват същите резултати като Г...

Мисля че ривърс инджиниринг гледаш от къде са линковете на топ сайтовете и се стараеш и ти да придобиеш и ти такива повече болд и х1, х2 и нещо инересно забелязвам май е почнало да харесва страници без въведени киурди заразлика от преди... сега правя експеримент с това ама да знаеш че там се чака яко със седмици дори и да подадеш сайтмап в Webmaster Tools - Bing няма го идексирането за часове и моментното отразяване на промени или поне на мен не ми се отдава да ми се случи...

пп нофолу е гугълска измислица която не се зачита... а мсн бота се запъва ако имаш много скулптиране на сайта с noindex или в роботса незнам защо така и не иска да индексира... така че наблегни на изчистена и опростена структура в самото начало не разчитаи да я оправиш последсвие..

Горе