Оптимизирана на сайта за абсолютно всички Телефони/Таблети/Настолни

V.Andreev

Well-Known Member
Здравейте Колеги,

Вие сигурно имате сайт които искате да го видите как се вижда на Андроид и примерно сте си тествали с това което имате, но това не е всичко! Има още много различни видове телефони с различна резолюция.

Ще Ви покажа сайт в които можете да тествате всичко.

Сайта можете да видите: тук

Дано съм бил полезен

Прикачени файлове

• vsi4ko1.png
    vsi4ko1.png
    18.1 KB · Преглеждания: 37
  • vsi4ko2.png
    vsi4ko2.png
    26.6 KB · Преглеждания: 30
  • vsi4ko3.png
    vsi4ko3.png
    16.4 KB · Преглеждания: 26
  • vsi4ko4.png
    vsi4ko4.png
    3.3 KB · Преглеждания: 24
От: Оптимизирана на сайта за абсолютно всички Телефони/Таблети/Настолни

Блогадаря, за инфото .... ще бъде хубаво ако тази тема се превърне в препоръки за оптимизация за телефони и таблети

Това което ти даваш е ограничено само за телефони и таблети. Но все пак е по - темата :)

Ако имате други препоръки за оптимизирана на сайта за абсолютно всички Телефони/Таблети/Настолни може да ги дискутираме в тази тема

За мен всеки един сайт трябва да може да бъде лесен за ползване от всички!

Ако имате други препоръки за оптимизирана на сайта за абсолютно всички Телефони/Таблети/Настолни може да ги дискутираме в тази тема

За мен всеки един сайт трябва да може да бъде лесен за ползване от всички!

Имам. Мобилно приложение. Нагажда се 100% според разолюцията на устройството...

Супер! Сподели повече информация за какво става реч, как се казва, как работи, какви телефони го поддържат

Супер! Сподели повече информация за какво става реч, как се казва, как работи, какви телефони го поддържат

Ами правиш си го сам. Като направиш версия за андроид и за iOS, мисля, че ще покриеш 85% от мобилните устройства...

Това е вариант но масово няма как да стане, всеки да почне сам да си го прави, идеята е масово какво лесно може да се направи и да се постигни добър ефект.

Това е вариант но масово няма как да стане, всеки да почне сам да си го прави, идеята е масово какво лесно може да се направи и да се постигни добър ефект.

Зависи какво имаш в предвид под масово, защото реално погледнато, не са много сайтовете които са с responsive дизайн. А всичко друго е колкото да не е без хич :)

Как си го правиш сам, че ми стана интересно. С някакъв генератор. Или с твое приложение ?!?

Как си го правиш сам, че ми стана интересно. С някакъв генератор. Или с твое приложение ?!?

Имам в предвид, че се прави специално за конкретния сайт... Дали сам или някои друг ще ти го направи е въпрос на възможности...

Радвам се, че съм полезен.

Горе