Добре, щом казваш. Ето ти нещо, което не е грешка, но е неправилно обяснено. Доколкото знам Alt text е предназначен за хората с увредено зрение - тези, които не могат да виждат но са отворили сайта ти. Това не си го обяснил. От тук следва, че Alt и title на снимките могат и да не са еднакви, даже за предпочитане е да не са еднакви - в title задаваш заглавието, а в alt - описваш снимката. По такъв начин даже се допълва информацията за снимката - следователно се увеличава шанса да я класираш.
Друго нещо което забелязах, че нямаш и което аз приемам за грешка - нямаш надпис под снимката.
Трето нещо - не си линкнал снимката. Сложи един линк в текста си към снимката.
Четвърто нещо, което отново не е грешка, но ти го препоръчвам - пиши файла на снимката на латиница. Файла на снимката на латиница, title и alt - на кирилица.
После, написал си: "Когато Гугъл ранква уебсайтовете и изображенията, взима предвид времето на зареждане. Колкото по-бързо зарежда вашият сайт, съответно вашата картинка, толкова по-добре за Гугъл ранка ви. "
Аз за първи път чувам PR да се влияе от снимките? Или нещо бъркам и под "гугъл ранк" нямаш предвид page rank? Между другото и за първи път чувам за "гугъл ранк" - би ли ми обяснил какво е това?