Здравейте,
направих един сериозен проект, по моите критерии за сериозност.
На практика онлайн игра, базирана на PHP/Mysql
Доста различна платформа стана, авторска, различна.
Като функционалност не е никак проста. Тествах отделните й модули и върви чудесно, не товари сървърите на суперхостинг. Най-много се притеснявах за процесорното време, което ще изразходва, но уви добре е положението - на 200 юзъра и 2500 импресии прави 2-4 минути.
Получи се приятно, мисля да не поствам линк, за да не правя реклама.
Та имам няколко въпроса:
1. Директории, в които може да бъде добавен сайта - български, за игри? Или да си поствам линка в стандартните заподозряни.
2. Платена реклама, кое е най-доброто решение. Можете да поствате изгодни оферти.
3. Струва ли си постването във форуми и кои ще ми препоръчате?
Пуснах реклама във фейсбук. Да кажем, че е странно, че в профила отчита примерно 200 клика, а tyxo измерва 100 реферниции от фейсбук.
Започнах да мисля, че кликовете във фейса не са уникални, а се допускат от 1 юзър по няколко?
В общи линии, какви методи за оптимизация на такъв сайт се сещате.
Поздрави и мерси за евентуалните коментари от ваша страна.
направих един сериозен проект, по моите критерии за сериозност.
На практика онлайн игра, базирана на PHP/Mysql
Доста различна платформа стана, авторска, различна.
Като функционалност не е никак проста. Тествах отделните й модули и върви чудесно, не товари сървърите на суперхостинг. Най-много се притеснявах за процесорното време, което ще изразходва, но уви добре е положението - на 200 юзъра и 2500 импресии прави 2-4 минути.
Получи се приятно, мисля да не поствам линк, за да не правя реклама.
Та имам няколко въпроса:
1. Директории, в които може да бъде добавен сайта - български, за игри? Или да си поствам линка в стандартните заподозряни.
2. Платена реклама, кое е най-доброто решение. Можете да поствате изгодни оферти.
3. Струва ли си постването във форуми и кои ще ми препоръчате?
Пуснах реклама във фейсбук. Да кажем, че е странно, че в профила отчита примерно 200 клика, а tyxo измерва 100 реферниции от фейсбук.
Започнах да мисля, че кликовете във фейса не са уникални, а се допускат от 1 юзър по няколко?
В общи линии, какви методи за оптимизация на такъв сайт се сещате.
Поздрави и мерси за евентуалните коментари от ваша страна.