v3sk0z New Member 10 Октомври 2010 #1 Здравейте Колеги.. Днес реших да си направя имейл от моя си домейн, че ми писна да ползвам Abv.bg И се чудя между няколко имейла.. admin[at]asenov.net veselin[at]asenov.net vesko[at]asenov.net Може да предложите някой..
Здравейте Колеги.. Днес реших да си направя имейл от моя си домейн, че ми писна да ползвам Abv.bg И се чудя между няколко имейла.. admin[at]asenov.net veselin[at]asenov.net vesko[at]asenov.net Може да предложите някой..
Nil Desperandum Member 10 Октомври 2010 #2 От: Оригинален Email? Пускаш тема да питаш как да ти е емейла? Да ти имам проблемите пич.
H happyslacker New Member 10 Октомври 2010 #6 От: Оригинален Email? Ако се колебаеш може да направиш пренасочвания или даже да си направиш catch all акаунт.
От: Оригинален Email? Ако се колебаеш може да направиш пренасочвания или даже да си направиш catch all акаунт.
ThinkFast New Member 10 Октомври 2010 #8 От: Оригинален Email? направи си всички мейли които ти харесат, пък после където не ти пишат ще триеш.
От: Оригинален Email? направи си всички мейли които ти харесат, пък после където не ти пишат ще триеш.
dekemvri Well-Known Member 10 Октомври 2010 #9 От: Оригинален Email? Моето предложение е: vesko_admina [at] asenov.net
v3sk0z New Member 10 Октомври 2010 #10 От: Оригинален Email? veselin[at]asenov.net си остава Последно редактирано: 11 Октомври 2010
BullBlogger New Member 10 Октомври 2010 #11 явно много държиш всички спам ботове хубаво да го наръгат в базите си? редактирай го преди кутията ти да се е напълнила с всяккави "полезни" предложения
явно много държиш всички спам ботове хубаво да го наръгат в базите си? редактирай го преди кутията ти да се е напълнила с всяккави "полезни" предложения