D Dessislawa New Member 15 Май 2013 #1 Какво мислите по въпроса? Възможно ли е? http://vbox7.com/play:bda30612d8
N nortrant Well-Known Member 15 Май 2013 #2 От: Оригинални обувки?? те правят копия на автомобили (!), ти за обувки ще ми приказваш един който се произвежда в САЩ и струва над 70 000$, в Китай го продават за около 20к какво да ги правиш комплексарите :?
От: Оригинални обувки?? те правят копия на автомобили (!), ти за обувки ще ми приказваш един който се произвежда в САЩ и струва над 70 000$, в Китай го продават за около 20к какво да ги правиш комплексарите :?
Rock Well-Known Member 15 Май 2013 #3 От: Оригинални обувки?? То имаше анцуг куче марка, махаш му етикета и става Kappa . Въпреки, че реално си личи качествената изработка, особено на Adidas.
От: Оригинални обувки?? То имаше анцуг куче марка, махаш му етикета и става Kappa . Въпреки, че реално си личи качествената изработка, особено на Adidas.
D Dessislawa New Member 15 Май 2013 #4 От: Оригинални обувки?? Според мен качеството не е същото, но явно греша.
hatre Active Member 16 Май 2013 #5 От: Оригинални обувки?? Аз това не го вярвам, но е супер интеесно, направо ще го слажа в сйатси за мода
От: Оригинални обувки?? Аз това не го вярвам, но е супер интеесно, направо ще го слажа в сйатси за мода
white_pawn Well-Known Member 16 Май 2013 #6 От: Оригинални обувки?? Верно, че всичките тарикатлъци в търговията дръпнатите са ги измислили, ама в случая какво са виновни? Китаеца просто прави това което му поръчат
От: Оригинални обувки?? Верно, че всичките тарикатлъци в търговията дръпнатите са ги измислили, ама в случая какво са виновни? Китаеца просто прави това което му поръчат
D Dessislawa New Member 16 Май 2013 #7 От: Оригинални обувки?? Дайте да поръчваме 100 Airola и да ги продаваме в продавалник като адидас.
Viko Well-Known Member 16 Май 2013 #8 От: Оригинални обувки?? То това си е практика. Даже знам уж оригинален магазин на адидас в който продават ментета.
От: Оригинални обувки?? То това си е практика. Даже знам уж оригинален магазин на адидас в който продават ментета.