C cecipenev New Member 26 Юни 2008 #1 Бихте ли ми споменали по 'задължителните' настройки за СЕО на форум, като Title, Ключовите думи в Description тага и т.н. ? Благодаря предварително
Бихте ли ми споменали по 'задължителните' настройки за СЕО на форум, като Title, Ключовите думи в Description тага и т.н. ? Благодаря предварително
coolice Owner 26 Юни 2008 #2 таитъла и заглавията на секциите дескрипшъна и киурдите не са толкова вайни за Г
S Sammy Well-Known Member 26 Юни 2008 #3 От: Основните СЕО настройки за форум? Ако си с phpbb само link building и там другите като на обикновен сайт, пхпбб3 много добре се ранква в гугъл, така че не е много важно
От: Основните СЕО настройки за форум? Ако си с phpbb само link building и там другите като на обикновен сайт, пхпбб3 много добре се ранква в гугъл, така че не е много важно
C cecipenev New Member 26 Юни 2008 #5 От: Основните СЕО настройки за форум? а статии написани по уникален начин и да ги пусна в свежо примерно, как ще се отрази?
От: Основните СЕО настройки за форум? а статии написани по уникален начин и да ги пусна в свежо примерно, как ще се отрази?
S Sammy Well-Known Member 26 Юни 2008 #6 От: Основните СЕО настройки за форум? Ами мисля, че няма смисъл от свежо, може да направиш блог към форума и там да пускаш разни статии
От: Основните СЕО настройки за форум? Ами мисля, че няма смисъл от свежо, може да направиш блог към форума и там да пускаш разни статии
C cecipenev New Member 26 Юни 2008 #7 От: Основните СЕО настройки за форум? а някакъв резултат ако ги пиша във форума няма ли да има? тъй като мога и да пиша примерно новини/статии, да се коментират във форума от хората, това няма ли как да помогне с нещо ?
От: Основните СЕО настройки за форум? а някакъв резултат ако ги пиша във форума няма ли да има? тъй като мога и да пиша примерно новини/статии, да се коментират във форума от хората, това няма ли как да помогне с нещо ?
S Sammy Well-Known Member 26 Юни 2008 #8 От: Основните СЕО настройки за форум? Ами ще помогне виж примерно www.blog.antireklama-bg.com е такива статиики можеш да пишеш
От: Основните СЕО настройки за форум? Ами ще помогне виж примерно www.blog.antireklama-bg.com е такива статиики можеш да пишеш
C cecipenev New Member 26 Юни 2008 #9 От: Основните СЕО настройки за форум? а ако в друг форум напиша примерно тема и отдолу като източник линк към форума ми, това помага ли по някакъв начин
От: Основните СЕО настройки за форум? а ако в друг форум напиша примерно тема и отдолу като източник линк към форума ми, това помага ли по някакъв начин
S Sammy Well-Known Member 26 Юни 2008 #10 От: Основните СЕО настройки за форум? Ами да, линкче към форума ти , я пиши в скайпа по добре