Ivo94
Well-Known Member
Днес на 48 емайла получавам следното :
-------------------
-------------------
Скъпи приятели, моля ви! Направете го!
Отделете 40 сек. за това видео!
---http://obedinenabulgaria.com/---
Стигнаха ли до вас важните послания от предизборната кампания, за да дадете своя глас в изборния ден?
Информираност, Отговорност, Смелост!
Имате ли вярната Информация за своя избор?
Ще проявите ли Отговорност към себе си, семейството си, обществото и България, за да отидете до урните и да гласувате?
Ще проявите ли Смелост да не гласувате сляпо като запалянковци, а да изразите лично мнение и да вземете собствено решение?
Моля ви, направете го!
Моля да ни извините, ако това съобщение не представлява интерес вас!
Това съобщение е възможно да не е предварително поискано от Вас.
Това съобщение е изпратено еднократно до Вашия емайл адрес.
Ако не желаете да получавате повече съобшения от нас, натиснете ТУК (или отговорете с тема Отписване).
---------------
---------------
Бре, че интересно на тези избори , мразя някой да ме спами по каквато и да е причина. Мисля, че реално този емайл няма нищо общо с Илиана Раева, защото URL адреса, който е зад реалния домейн (видимия) е съвсем друг. Нова уловка за балъци ...
-------------------
-------------------
Скъпи приятели, моля ви! Направете го!
Отделете 40 сек. за това видео!
---http://obedinenabulgaria.com/---
Стигнаха ли до вас важните послания от предизборната кампания, за да дадете своя глас в изборния ден?
Информираност, Отговорност, Смелост!
Имате ли вярната Информация за своя избор?
Ще проявите ли Отговорност към себе си, семейството си, обществото и България, за да отидете до урните и да гласувате?
Ще проявите ли Смелост да не гласувате сляпо като запалянковци, а да изразите лично мнение и да вземете собствено решение?
Моля ви, направете го!
Моля да ни извините, ако това съобщение не представлява интерес вас!
Това съобщение е възможно да не е предварително поискано от Вас.
Това съобщение е изпратено еднократно до Вашия емайл адрес.
Ако не желаете да получавате повече съобшения от нас, натиснете ТУК (или отговорете с тема Отписване).
---------------
---------------
Бре, че интересно на тези избори , мразя някой да ме спами по каквато и да е причина. Мисля, че реално този емайл няма нищо общо с Илиана Раева, защото URL адреса, който е зад реалния домейн (видимия) е съвсем друг. Нова уловка за балъци ...