Slavchev Well-Known Member 19 Септември 2024 #1 Някой гледа ли новото по битивиту? Копирайтъри, айтита, маркетолози, предприемачи и още всякакви нинджи Някой от форума дали участва?
Някой гледа ли новото по битивиту? Копирайтъри, айтита, маркетолози, предприемачи и още всякакви нинджи Някой от форума дали участва?
Blinky Owner 20 Септември 2024 #2 Не, аз съм по това време гледам Игри на волята, зарибих се от предния сезон с Мастагарков Казаха ми, че е много добър също формата, и имало интересни моменти. А за участници тук, малко ме съмнява, но ако има ще е супер да споделят. :0
Не, аз съм по това време гледам Игри на волята, зарибих се от предния сезон с Мастагарков Казаха ми, че е много добър също формата, и имало интересни моменти. А за участници тук, малко ме съмнява, но ако има ще е супер да споделят. :0
Blinky Owner 20 Септември 2024 #4 slavchev каза: С новият дизайн май никой не гледа офтопика Увеличете... Аа, те излизат в нови постове и в лентата в дясно. Просто май няма кой какво да каже по темата.
slavchev каза: С новият дизайн май никой не гледа офтопика Увеличете... Аа, те излизат в нови постове и в лентата в дясно. Просто май няма кой какво да каже по темата.