Станимир И

Well-Known Member
Здравейте, скъпи приятели от predpriemach.com.
Имам голямото удоволствие да ви поканя да се присъедините към проект "Български Суверен"!
Преди да изтриете темата или да ме критикувате, моля прочетете отвореното писмо, което е написано за всеки един от вас!
Благодаря!

Линк към оригинала: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1569543939807256&id=1070649793030009


Отворено писмо до всеки българин!


Има ли РАЙ на ЗЕМЯТА?

Водата от Аязмото потече и започна възходът на България!
Няма по-добро място за живеене от България!
Нито една държава не е ДОБРЕ!
Не става въпрос за някаква класация на държавите.
Няма държава, където всичко да е наред.
Има тонове доказателства, че НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

Разликата между ЗАПАДА и нашата държава е в това, че ние сме малки, почти незабележими, но умни, пъргави, жизнени и енергични. Хората са еднакви на всякъде по света!

Добри и умни, добри и глупави, лоши и глупави, лоши и умни. Бог ни е отредил тази малка, но богата с природата си територия, това как ще организираме живота си, зависи от самите нас!

Ние сами сме си направили един голям АД, а всъщност може да е един малък РАЙ. Бог ни е надарил с интелигентност и доброта.

Това е всичко необходимо, за да си направим РАЯТ на ЗЕМЯТА!

Трябва само да изпълним известните слова: "СъЕдинението Прави Силата!" Имаме природата, имаме хората, само остава да се организираме и да се хващаме на работа.

До сега чакахме, кой да ни "оправи", но вече сме сигурни, че ще трябва сами да ... се оправим!

Кой ни пречи да променяме конституция, закони, правилници и наредби? Нашите избраници - депутатите!

Ние сме им предоставили законодателната власт, а те оплескаха всичко. Депутатът е посредник между Суверена и щастието на самия Суверен. Суверенът не трябва да издържа такова ненужно и паразитно звено. Защо Суверенът се нуждае от посредник между себе си и щастието си? Суверенът няма нужда от посредници, които само лъжат, крадат, мързелуват, предават държавните интереси за лични облаги и нямат акъл, да разделят сеното между две магарета.

Крайно време е, Суверенът да спре да позволява на лошите да го "управляват". Всъщност, кой има нужда да го представляват пред самия себе си? Трябва да си върнем законодателната власт и всички да се само представляваме.

Всеки българин става доброволен Депутат! 7 милиона депутата, ако можете ги подкупете! Суверенът няма нужда от сто политически партии. Изобщо няма нужда от партии! Суверенът иска щастлив живот и въобще не го интересува ляво, център, дясно, червено, жълто, синьо и кафяво на гащите! Суверенът не трябва да издържа такава ненужна и паразитна система от политически партии. Защо Суверенът се нуждае от разделител между себе си и щастието си? Суверенът няма нужда от вредители! Трябва да започнем на чисто! Трябва да изринем всичко корумпирано!

Трябва да се съедини целият български народ в една нова партия "Български Суверен", която да направи бърз преход към новата система на електронно гласуване (електронен референдум) по всеки държавен проблем!

Демокрация в действие, а не само на думи! Всеки пълнолетен българин ще е доброволен депутат с доживотен мандат. Обсъждания, дебати и гласувания ще бъдат електронни и ежедневни. Всеки сам ще определя, колко време да влага в този общественополезен труд.

Колкото повече глави мислят над даден проблем, толкова по-добре! Който няма смартфон или компютър ще може да отиде до най-близкото обществено място и да работи, гласува. Например кметство, поща, полиция, библиотека, училище, МОЛ и т.н. Помислено е за всичко, преди да ви занимаваме с идеята за върховенство на Суверенът! Ако случайно нещо не е помислено, никога не е късно, да започнете да мислите !!!

Народно движение "Български Суверен" трябва да е отворено за всички българи, но неговите депутати да бъдат избрани по много специални критерии: добър, умен, млад, честен, коректен, интелигентен, образован, специалист, никога да не е бил на политическа длъжност или активист на партия, с чисто удостоверение за съдимост и без криминални прояви. Голямата цел е, народът да изхвърли от Парламента досегашните депутати и с повече от 2/3 мнозинство да предизвика Велико Народно Събрание за приемане на промяна в Конституцията! Трябва да се спре разцеплението на Суверенът по политически подбуди. Трябва да се забранят всички политически партии.

Трябва да се премахне Парламента. Всеки българин става доброволен Депутат! Всеки човек сам представлява себе си, без никакви посредници между себе си и собственото си щастие. Кой може да ви обещае да ви направи депутат? На готово няма да стане! Ако помислите малко, ако повярвате в себе си и ако желаете по-добър живот за децата си, действайте. Говорете за това с всеки роднина, приятел, колега, съсед! Всички са възхитени, когато споделям това с тях, но чакат на готово. Никой не предприема конкретни действия! Всеки се оплаква, че много прави и няма резултати. Истината е, че нищо не се прави в правилната посока, само се обикаля в затворения кръг! Ако не знаете какво точно да правите, обадете ми се и аз ще ви кажа! Очаквам адвокатите от първата линия на протестите да ми се обадят и да обсъдим регистрацията на "Български Суверен"! Очаквам "Анонимните" да ми се обадят и да обсъдим социалните мрежи, уеб страници и краудфъндинг! Очаквам всички масмедии, телевизии, радио станции, вестници и списания да ми се обадят и да обсъдим, как да изчистим България за един мандат! Ами нали живи хора работят в тези масмедии. Всички от Директора до Чистачката имат деца! Няма значение, кой е собственикът на медията, най-много да уволни един-двама, но не може да уволни всички, не може да уволни Суверенът! По-скоро Суверенът ще направи от уволнените чудесни депутати! Очаквам всички бизнесмени да ми се обадят и да обсъдим икономиката! Очаквам всички лекари да ми се обадят и да обсъдим здравеопазването! Очаквам всички безработни да ми се обадят, че има много работа за тях! Очаквам всички загрижени за децата си да ми се обадят и да обсъдим бъдещето им! Каква ще бъде България и дали тя ще съществува, зависи единствено от НАС, а не от децата и внуците ни! Каквито сме ние, такива са и децата! Не може да чакаме децата да ни оправят проблемите, които ние създаваме! Какъв пример даваме, че децата да се научат? Само прехвърляме проблема на децата, а те бягат в чужбина! Продължавайте така и ни деца, ни България!
Няма нищо по-лошо от това, да ходите на работа от 9:00 ч. до 17:00 часа, без да ви интересува бъдещето на децата ви! В тези апартаменти и вили, дето се бъхтим за тях, няма да има кой да живее. Всички бягат извън България, уж за "по-добро"! Нека осъществим заедно, голямата мечта на всички поколения: България да стане Швейцария на Балканите! А защо не и РАЯТ на ЗЕМЯТА? Вие сте СУВЕРЕНЪТ, вие решавате!

Благодарим за пожеланията, но ще има нужда и от вашето пряко участие. Вашите деца имат нужда от Вас! Вашите родители имат нужда от Вас! България има нужда от Вас! Сега и веднага, защото Вие сте Българският Суверен и носите цялата отговорност!
 
Последно редактирано:
Това все едно някакви сектанти са го писали.Кви сте?Свидетели на Йехова,адвентисти,дъновисти?
Айде спрете със забранените вещества.....
 
@slavchev Не приятел, идеята тук е съвсем друга - че трябва да се премахне Парламента. Всеки българин става доброволен Депутат.
Може да видиш линк :) тук: https://www.facebook.com/notes/български-суверен/за-баланс/1350212665073719/?_ft_=qid.6425115799418450485:mf_story_key.1905930073020565:top_level_post_id.1905930073020565:tl_objid.1905930073020565&__tn__=C


@Пеко Таков Ние не сме сектанти! :) Моля, прочети това писмо до края. Благодаря!
 
@slavchev Скъпи приятелю, не е нужен държавен преврат, без кръв и без насилие!
Моля погледни, този линк:
https://i.imgur.com/fYFQy9I.png
IXY3Q
 
ще връщаме комунизма и тоталитаризма.....
 
Нима мислиш, че средностатистическият човек има капацитет да взима законодателни решения? Повечето решения ще касаят неща, от които той си няма абсолютно никаква представа. Пряката демокрация изисква изключително разумни и мислещи граждани и въпреки това не е добре да е неограничена от гледна точка на въпросите, по които гражданите могат да участват в законодателния процес. Мен ме побиват тръпки от мисълта бай Иван да може да решава какво да се случва с бизнеса например. Още повече, че мнението му може да бъде много лесно манипулирано, защото не разбира от бизнес.

Популизмът е нож с две остриета. Да не се окаже, че "суверенът" е по-лош управник и от сегашните. Желанието на масите невинаги е най-доброто решение.
 
Ако бях аз от контролния екип на сайта бих ти изтрил темата с последно предупреждение,сега ще ти обесня защо.По името на сайта ясно е разбира същостността на сайта ,по контекста на сайта ясно се разбира че това е общоност , идея за обединяването на хората и тяхните ИТ идеи в едно прогресиращо ИТ БЪЛГАРСКО общество ,такъв вид теми само биха разделили "обществото" .Също така мисля че голяма част от потребителите тук имат голям коефицент на интелигетност и този вид пропаганда е много неуважително и даже мен специално ме обижда.Не съм си направил труда да прочета отвореното писмо до българския народ ,защото ми омръзна от елементарна пропаганда от мързели тролове които насаждат омраза . И пак да кажа ТОВА НЕ Е ПОЛИТЕЧЕСКИ ФОРУМ .
П.С. Аз лично те докладвах надявам се хората които споделят моето мислене също да го направят!
 
@Attacker Разбирам на къде биеш, баба Донка и Гошо местният фитнесджия какво разбират от политика нали така ? :)
Властта е на народа, нямаме нужда от посредник. Новата общонародна партия "Български Суверен" ще е само за един мандат и за едно Народно Събрание. Тя само ще гарантира промяната в Конституцията и след това ще се самозабрани. Край на мизерията! Премахваме политическата система. Всеки пълнолетен гражданин е не просто гласоподавател, а цял депутат. Може да внася предложения, допълнения и изменения в закони, правилници и наредби. Примерно, всеки понеделник, всеки човек получава и-мейл с 10-15 въпроса и отговаря само с "ДА" или "НЕ". От 8 милиона депутата, ако примерно 100'000 гласуват, от гласувалите се изчислява % "за" или "против" и готово. Всички останали до 8 милиона са се въздържали, тях не ги интересуват конкретните въпроси или по принцип нищо не ги вълнува, така ще "управляват" умните и заинтересованите. Така ще изчезнат подкупите и сферите на влияние! Трябва да се мисли нестандартно! Това е истинска, Пряка, Текуща или Директна демокрация! Горните цифри са примерни и само за илюстрация. Трябва да изринем всичко до основи. Онези, са много лоши, безмилостни и жестоки. Ние трябва да ги бием на тяхната игра, на техния терен и с тяхната топка! Трябват ни социалните мрежи и масовите медии! Другото е ясно, като бял ден: да създадем нова партия "Български Суверен" с единствена цел, поправка в Конституцията, премахване на политическата система и разширяване на Народното Събрание до реалните му размери, да обхване към 8 милиона народ. Нали за това се нарича "Народно Събрание"?
Скъпи приятелю и аз мислех така отначало но 8 милиона депутата, ако можете ги подкупете!
Не губи надежда!
 
@Босев Съжалявам че те притеснявам чрез моята тема!
Все пак уважавам мнението ти!
Поздрави!

Ще се опитам да отговоря на всички писали! :)
 
И как мислиш, че ще спечели вашата партия ако се докопа до избори. Нали се сещаш, че около 20% от вота е платен (над 1 млн. цигани), още към 10-15 % гласуващи по дефолт (пенсионерите за бесепето) и като допълним факта, че ГЕРБ спечели почти всички местни избори и имат изградени структури с гласуващи заблудени типове, то няма как никоя друга партия да дойде на власт в близкото бъдеще...
 
Ако бях аз от контролния екип на сайта бих ти изтрил темата с последно предупреждение,сега ще ти обесня защо.По името на сайта ясно е разбира същостността на сайта ,по контекста на сайта ясно се разбира че това е общоност , идея за обединяването на хората и тяхните ИТ идеи в едно прогресиращо ИТ БЪЛГАРСКО общество ,такъв вид теми само биха разделили "обществото" .Също така мисля че голяма част от потребителите тук имат голям коефицент на интелигетност и този вид пропаганда е много неуважително и даже мен специално ме обижда.Не съм си направил труда да прочета отвореното писмо до българския народ ,защото ми омръзна от елементарна пропаганда от мързели тролове които насаждат омраза . И пак да кажа ТОВА НЕ Е ПОЛИТЕЧЕСКИ ФОРУМ .
П.С. Аз лично те докладвах надявам се хората които споделят моето мислене също да го направят!
Файда няма от репортите, на админите им е през хуя
 
@slavchev Ако съберем достатъчно сериозни хора, ти гарантирам че ще спечелим :)
@Sky Моля да ме извиниш скъпи приятелю, аз целя да намеря точните хора за тази кауза! Аз се извинявам отново ако има нещо!
Поздрави!
 
@СТАН Хмм добър въпрос, истината е, че Димчо Дебелянов е един от онези хора, надскочили времето си и себе си като цяло!
Надявам се че отговарям на въпроса ти коректно!
Анархизъм не бих казал приятелю не бих казал, има план за действие и цел. Като цяло на много хора, им дотегна от целият този цирк :) и надявам се да съм уцелил точното време!
 
@СТАН Хмм добър въпрос, истината е, че Димчо Дебелянов е един от онези хора, надскочили времето си и себе си като цяло!
Надявам се че отговарям на въпроса ти коректно!
Анархизъм не бих казал приятелю не бих казал, има план за действие и цел. Като цяло на много хора, им дотегна от целият този цирк :) и надявам се да съм уцелил точното време!
Да и за това се криеш под никнейм и фалшиви профилни снимки , като се прави такава кауза трябва като мъж да застанеш пред името си и да представиш себе си , и нищо не си уцелил , луди като теб колкото искаш ти осъзнаваш ли колко ти е плоска идеята и как веднага ти лепи етикет на психично нестабилен ..... виждам че си образован не правиш правописни грешки , знаеш ли какво значи думата геополитика и знаеш ли къде се намира България на тази "карта" и къде се намираш ти .... каквато и да ти е целта (понеже съм жалостив и ти да ти кажа от сега да не е късно после) няма да успее ....намери си друга кауза , демографската криза , червената книга или православната вяра , примерно .....
 
Димчо Дебелянов е умрял млад, за това не са го оплюли ...

Иначе до колкото касае твоята философия... хората са зли, дълго и неясно послание, говориш за абстракции като Рай и етц.
Дълго за четене и нищо конкретно, една идея няма как да станат нещата а само как ги желаеш. Не разбрах някакъв Швейцарски политически модел ли предлагаш ?
 

Горе