От: Отидохте ли / ще ходите ли на протеста ?
Народа промени темата, ей това е цялата работа, и всеки ден става все по-лошо. Всяко тяхно действие е в тяхна вреда, както с тая агентката от протеста на ГЕРБ, дето уж представлявала народа, ай ще и и** майк**та проста, ще ни правят на маймуни, на прости, няма нужда, е точно такива простаци никога не сме имали, да ни правят на маймуни, че не знаем за какво се протестира вече.
Всички викат : ДОЛУ БОЙКО, БОЙКО -МУТРА, БОЙКО- МАФИА, БОЙКО ДА СИ ХОДИ и ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА - ДО ПОБЕДАТА - пък ти ми говори, че хората са прости. Те хората са толкова озлобени против тоя, че няма нужда някой да ги яхва, нещата стават от само себе си.
Не го е променил народа - стига глупости
както няколко човека определят кога и накъде да се тругва - така и темата се променя
един почва да вика - долу герб и всички е нормално да го последват защото герб са виновни за виоските сметки..и ето темата е сменена...
протеста беше за ерп-тата - има резултати - на чез май ще им отнемат лиценза
щ свалят малко цената на тока
видя се че когато се оказва натиск - може да работят -
следователно ако се оказва постоянен натиск - ще работят
сега може да се направи протест за златото, утре за друго, другата седмица за трето и така да се оправи всички бъркотии създадени през последните години и непоправени през управлението на серГей
но не - така и така сме събрали много хора - ще го използваме да гътнем правителството
абсолютно сиг съм, че и организаторите не са очаквали толкова много хора да се надигнат :lol:
защо герб спечели без проблем през 2009-та?
получи повече от два пъти гласовете на коалицията - толкова ли много хората са били НЕДОВОЛНИ?
Граждани за европейско развитие на България 1 678 583 (почти милион повече от тези на второ място)
Коалиция за България 748 114
ако местата бяха обърнати - по-бих се съгласил с теб каквото и да отговориш
точно това става което казвам - бсп печелят заради разочарованието от герб
а не заради добри спомени
Евала на мацката, не харесва правителството - КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА???? Да не би да е с плакат на БСП или на Кунева!?!??!?!?!!??!?!? Да идват избори НАРОДА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ИЗБЕРЕ!!!
никакъв проблем нямам
исках да онагледя за автора на темата моите думи - че протеста е вече с друга цел
и видях таззи мацка - викам си - точно ти ми трябваше