От: От: Откриване на банкова сметка в USA
Здравейте.
Аз съм Станимир Балджиев и това е отговор на първоначалния ви въпрос.
Прочетете.
За тези, които искат да пътуват в чужбина или да направят приходи чрез продажби в ebay, amazon, ecrater, iOffer, други сайтове и/или просто да си срият оборотите от българските банки – ще ви предоставя малко инфо за откриване на
банкова сметка в САЩ.
Вече има възможност да се открива
сметка в САЩ онлайн без да ставате от компютъра. Регистрацията става за 5мин, след като кликнете на този линк>
http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/2V5PPZ
В статията ще опиша накрадко:
1. Какво представлява и за какво може да се ползва?
2. Какви такси се плащат с тази карта и дали си заслужава?
3. Защо ви споделям тази информация и как можете да направите допълнителни приходи от сметката?
4. Как да си направите сметката?
5. Какво става, ако не искате да ползвате сметката?
За какво може да се ползва сметката?
Сметката се използва, като всяка друга. Плащанията се делят на интернационални или на територията на САЩ - вторите не се таксуват. Можете да си теглите парите и от всеки банкомат поддържащ MasterCard. Изпробвал съм го в моловете тук във Варна. По-важното..сметката има ABA # (Bank Routing Number). Този номер се изисква за повечето интернационални плащания. С българските банкови карти няма да го имате. Сметката може да се използва за регистрация в ebay, Amazon, Google, Skrill и много други. За тези, които не знаят търговците в amazon.com трябва да имат сметка в US - българските банки не могат да помогнат и това е най-удобният вариант. За тези, които искат да продават в ebay няма проблем, но ако се регистрирате със сметка от БГ първоначалният ви месечен лимит ще е 10..а със сметка от US 50.
Какви такси се плащат с тази карта?
Първоначална такса няма. Транзакциите на територията на страната (US) са без комисионни. За всички останали банката слага добавя комисионна 3% на трансферите ви. Някои ще си кажат, че това е много. Но аз ще ви направя следните сравнения. PayPal прибират 4% от транзакциите, amazon 15%, ebay 10%, DHGate и aliexpress 5%. И това е само за трансферите без чейндж на валутата. Аз имам сметка в няколко БГ банки и след, като направя равносметка излиза че обмяната от BGN към USD излиза към 5% за всички транзакции. Ако някой знае компания, която взема по-малко за тези услуги нека да пише и с удоволствие ще проуча въпроса. За плащане от тази сметка към китайски сайт – Aliexpress - платих $100.27, като стоката ми беше на стойност $98.5 = комисионната излиза $1.77.
Защо ви споделям тази информация и как можете да направите допълнителни приходи от сметката?
Компанията има политика (все още) да награждава тези свои клиенти, които водят нови клиенти - $25. Точно така.. всички клиенти, които Вие доведете и се регистрират, поръчат банкова карта и я активират ще ви донесат $25. Всеки нов клиент получава $25 направо след регистрацията си, също така има и бонус от $25 за първоначално зареждане/транзакция над $100.
Как да си направите сметката?
Влизате и си правите регистрация. Попълват се няколко въпроса включително адресна регистрация и данни за потвърждение на самоличността. Потвърждавате си всичко от пощата и чакате от 2 до 5 седмици да пристигне картата. Ако искате бърза доставка трябва да си заплатите и ще я имате след около 5 до 7 работни дни. Транспортирането на картата е напълно безопасно, понеже картата е неактивна, докато Вие не я получите и активирате от своя акаунт в сайта. След това Вие носите отговорност да запазите данните, както при всяка друга дебитна или кредитна карта.
Какво става, ако не искате да ползвате сметката?
Изтегляте си парите и се свързвате с клиентския отдел. Същото трябва да направите и при изгубена/ открадната карта.
Подробна информация за всички въпроси можете да получите и директно от сайта >
http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/2V5PPZ
Не знам дали и колко време ще проверявам темата, така че за директна връзка с мен ползвайте
[email protected]