Blinky
Owner
Искам да споделя една новина, който не е много хубава, но може да ни наведе на една мисъл (поне мен ме наведе на нея) - Не подценявайте възрастта на даден човек.
Ето и новината ТУК.
Какво да кажа аз. Малък си не разбираш. Хахах, май не е точно така. Но за едно мога да го обвиня, може ли с такива знания да ходиш да хакерстваш, а да не вземеш да прочетеш как да си използващ знанията, за да направиш някой кинт от това. Тук колко хора на неговата възраст направиха това. Сега са идея по-големи, но пък и с повече знания в областта.
Ето и новината ТУК.
Сърфирах в интернет и попаднах на сайта на ГДБОП, в който открих слабо място и им писах. Нямаше реакция. Писах им втори, трети път, пак нищо. После ми върнаха мейл, че съм бил малък и т.н.
Какво да кажа аз. Малък си не разбираш. Хахах, май не е точно така. Но за едно мога да го обвиня, може ли с такива знания да ходиш да хакерстваш, а да не вземеш да прочетеш как да си използващ знанията, за да направиш някой кинт от това. Тук колко хора на неговата възраст направиха това. Сега са идея по-големи, но пък и с повече знания в областта.