R rtsoft New Member Рейтинг - 100% 13 0 0 19 Февруари 2009 #1 --- delete Последно редактирано: 3 Октомври 2009
K kuzmanin Member Рейтинг - 95.8% 23 1 0 19 Февруари 2009 #2 От: Относно продажбата на линкове... Продаването на линкове не е разрешено от гоогле. Ако те набарат че продаваш, могат да те накажар в класирането си. За ориентир на цените се поразгледай във форума на: http://forums.digitalpoint.com/forumdisplay.php?f=58 Ако продаваш линкове, НИКОГА не слагай адреса на сайта си в самия топик. Искай заинтересованите да ти пращат ПМ и после им отговаряй. Успех. ПС: Според мен 60$ на година са прекалено малко, но това си е лично мое мнение. Като разгледаш пазара, ще разбереш и какви са цените.
От: Относно продажбата на линкове... Продаването на линкове не е разрешено от гоогле. Ако те набарат че продаваш, могат да те накажар в класирането си. За ориентир на цените се поразгледай във форума на: http://forums.digitalpoint.com/forumdisplay.php?f=58 Ако продаваш линкове, НИКОГА не слагай адреса на сайта си в самия топик. Искай заинтересованите да ти пращат ПМ и после им отговаряй. Успех. ПС: Според мен 60$ на година са прекалено малко, но това си е лично мое мнение. Като разгледаш пазара, ще разбереш и какви са цените.
R rtsoft New Member Рейтинг - 100% 13 0 0 19 Февруари 2009 #3 От: Относно продажбата на линкове... --- delete Последно редактирано: 3 Октомври 2009
K kuzmanin Member Рейтинг - 95.8% 23 1 0 19 Февруари 2009 #4 От: Относно продажбата на линкове... Щом продажбата е забранена, значи и покупката ..... Няма да имаш проблеми с адсенса. Само бъди внимателен и всичко ще ти е ок
От: Относно продажбата на линкове... Щом продажбата е забранена, значи и покупката ..... Няма да имаш проблеми с адсенса. Само бъди внимателен и всичко ще ти е ок
R rtsoft New Member Рейтинг - 100% 13 0 0 20 Февруари 2009 #5 От: Относно продажбата на линкове... --- delete Последно редактирано: 3 Октомври 2009
T theivo New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 24 Февруари 2009 #6 От: Относно продажбата на линкове... $60 на година не са "прекалено много", мисля си е нормална цена. ...а зависи и от PR-a ти.
От: Относно продажбата на линкове... $60 на година не са "прекалено много", мисля си е нормална цена. ...а зависи и от PR-a ти.