Относно рефинансиране на задължения в един кредит

sunnylight017

New Member
Здравейте,

Имам един голям кредит и няколко малки. Иска ми се да си рефинансирам задълженията в един кредит или малките задължения във втори. Осигуряват ме на около 2000.00 лв. висока позиция. Нямам запори, не съм съдлъжник или гарант на никого. ЦКР-то е лошо...

Имате ли идея как мога да процедирам в такава ситуация?

Поздрави,
 
1. Намираш си кредитен консултант. Услугите им са безплатни за теб и общо взето това им е работата. На теория са независими и безпристрастни, но и те са хора, и те залитат към банката която би им дала най-добър бонус за доведен клиент, та проучи си ги и тях, няма лошо да се свържеш и с повече от един.

2. Сам си вършиш всичко - посещаваш всяка една банка и ги питаш какви условия могат да ти предложат за целта ти. С лошото ЦКР обаче може да не получиш особено много привлекателни оферти, ако въобще.
 
С кредитен консултант, както написа @jair ще станат нещата. За да намериш правилния отговор, ще дойде от човек минал по твоя път или човек, занимаващ се с такива шитни, които е насочил човека, от пример №1. ;) И в двата случая не е зле да се видиш с кредитен консултант.
 

Горе