coolice Owner 17 Април 2008 #1 Малко хвалба пупу да не ни е уроки алогоритмично решили-дали само неразбрах защо им е харесала толкова кофата Прикачени файлове predpriemach-sitelinks.jpg 19.1 KB · Преглеждания: 86
Малко хвалба пупу да не ни е уроки алогоритмично решили-дали само неразбрах защо им е харесала толкова кофата
radev Well-Known Member 17 Април 2008 #4 8) Ето кои ще черпи значи на 10.05 Това от колко време е? Форума от кога е действащ?
Fozzy Well-Known Member 17 Април 2008 #6 Честитка! Все така напред и нагоре!!! П.С.:Някъде четох, че това ставало с някакъв скрипт. Вярно ли е, или Google си ги слага ако реши?
Честитка! Все така напред и нагоре!!! П.С.:Някъде четох, че това ставало с някакъв скрипт. Вярно ли е, или Google си ги слага ако реши?
SSH_ON New Member 17 Април 2008 #7 Site links се появиха след като писах, че съм се регистрирал в Предприемач. Какво повече има да си говорим :mrgreen: Честито на целия екип, който хвърли доста усилия (и продължава да го прави). Fozzy, със site links се удостояват качествени сайтове, по които се работи от доста време.
Site links се появиха след като писах, че съм се регистрирал в Предприемач. Какво повече има да си говорим :mrgreen: Честито на целия екип, който хвърли доста усилия (и продължава да го прави). Fozzy, със site links се удостояват качествени сайтове, по които се работи от доста време.
coolice Owner 17 Април 2008 #8 мерси на всички вчера се появи и не само при нас май е имало сайт линкс ъпдеит
Blinky Owner 17 Април 2008 #9 Супер. Това все още ми е мътно как става. Но факт е че го има...явно ни оценяват добре от гугъла. Евата, батковци.
Супер. Това все още ми е мътно как става. Но факт е че го има...явно ни оценяват добре от гугъла. Евата, батковци.
Pesho1978 Well-Known Member 18 Април 2008 #10 Аз ако бях на теб щях да махна кофата да не се показва че и без това само бози има там
SSH_ON New Member 18 Април 2008 #11 MacTeP каза: Аз ако бях на теб щях да махна кофата Увеличете... Все още не е късно. Работа за 30 сек в Google Webmaster Tools
MacTeP каза: Аз ако бях на теб щях да махна кофата Увеличете... Все още не е късно. Работа за 30 сек в Google Webmaster Tools
SSH_ON New Member 19 Април 2008 #13 Няма проблеми с ръчкането. Google до два дни заменя премахнатия линк с друг. Автоматично.
yMladenov Member 22 Май 2008 #15 От: От днес и ние със site links хаха кофата е важна обаче! Честито! Отлична работа, биваше и да няма сайт линкс.
От: От днес и ние със site links хаха кофата е важна обаче! Честито! Отлична работа, биваше и да няма сайт линкс.