0 0700-1 New Member 30 Ноември 2009 #1 Винаги ми е било интересно от какво печели google. Не мисля, че печели само от AdWords...
TretiKolovoz Well-Known Member 30 Ноември 2009 #2 От: От какво печели google? Google се издържа само от спонсори. Парите от AdWords едвам им стигат за хостинга, камо ли за заплати и печалби :lol: .
От: От какво печели google? Google се издържа само от спонсори. Парите от AdWords едвам им стигат за хостинга, камо ли за заплати и печалби :lol: .
alexer Active Member 30 Ноември 2009 #3 От: От какво печели google? Google НЕ се издържат само от спонсорство. Имат доста неща, от които печелят. Мисля, че основното беше продажба на информация ( търсещи услуги ) на корпоративни клиенти.
От: От какво печели google? Google НЕ се издържат само от спонсорство. Имат доста неща, от които печелят. Мисля, че основното беше продажба на информация ( търсещи услуги ) на корпоративни клиенти.
bgkulinar Well-Known Member 30 Ноември 2009 #4 От: От какво печели google? Алексер, Втори чепик иронизираше . Иначе над 90% от приходите им идват от адвордс.
От: От какво печели google? Алексер, Втори чепик иронизираше . Иначе над 90% от приходите им идват от адвордс.
radev Well-Known Member 30 Ноември 2009 #5 От: От какво печели google? сериозна работа значи... една малка издънка с Адуордс... и отиват да ранкват за SEO services
От: От какво печели google? сериозна работа значи... една малка издънка с Адуордс... и отиват да ранкват за SEO services
Blinky Owner 30 Ноември 2009 #6 От: От какво печели google? Отговора не е ли ясен по принцип? Имаш ли трафика на Г, няма за какво да се притесняваш за кеша после. Ако не го обърнеш в кинти значи ти трябва и добра стратегия.
От: От какво печели google? Отговора не е ли ясен по принцип? Имаш ли трафика на Г, няма за какво да се притесняваш за кеша после. Ако не го обърнеш в кинти значи ти трябва и добра стратегия.