От: От къде мога да пиша писмо до Google защо сайта ми не се класира
Благодаря че се отзовахте. Съгласен съм с това което казвате, че без линкове в малките ниши може да се живее. Моя проблем е следния: направих си blogger 2013 май месец, сложих около 10-15 статии. По основната ми дума се появи след около 1-2 месеца, което е супер бързо. После сайта изчезна, което е нормално за новите, но аз продължих са си слагам по 1 статия на ден. Тогава видя в webmasters че от един сайт имам около 5 линка, който автоматично взема фрази и слага линкове към сайтове, но без никаква навигация или меню. Така сайта е направил към 200к индексирани страници. Аз реших че това не е проблем и всичко ще се оправи, но вече минаха 9 месеца и линковете от този сайт ми станаха 43, а сайта ми се струва че постоянно си променя генерираните фрази и линковете към които сочи, като цяло е нещо бъгнато с много много изходящи линкове към сайтове тип blogger.
А защо смятам че вероятно в него да е проблема? Сайта на един френд, който има около 10 статии и е на 1 година вече стигна 2-ра страница по същата дума без линкове, а моя, който има 150 статии + 5 соц. мрежи в който пак много и уникално съдържание, никакви други линкове няма освен от соц. мрежите и този гаден странен сайт.
Не може така да стоя и да чакам и да викам трябва му време, всичко си има граници, не може да си губя времето с едно нещо при положение че в ГГ нищо сигурно няма. Гадното е че аз много нерви хвърлих за този сайт, една статия по 3-4 часа я пиша защото това писане хич не ми се отвара и сега съм прецакания, а другите дето са на 1-ва страница имат яко линкове от директории и социялки.
И не знам това писмо как да го пиша като сигнал за спам или преразглеждане на сайта ми, защото то има различни варианти. То дори не за преразглеждане на сайта какво да му гледат има само статии и нищо друго, никакви външни лнкове освен този идиот.