dimitar_ak
Active Member
Ей сега се прибирам и по навик си пиша ключовата фраза в гугъл да видя къде е сайта, от няколко седмици беше на 7-мо място, днеска гледам изведнъж го няма на 1-ва че и май в топ 100. Други фрази, които се класирах на 2-ро място, няма братче. На какво може да се дължи това, гугъл май ми се е*ава нещо, става дума за сайта в подписа. Линковете към сайта са от директории, преди седмица един човек от форума добави индекса и в 50 социални мрежи, като и вътрешните страница са добавяни, има и доста линкове от подписи във форуми, webmaster tools-a отчита всяка тема като отделен линк. Никакви "черни" линкове няма, скоро взех ревю копи и за английски социални мрежи, но все още не е добавен там, вчера на 7-мо днеска го няма никакъв. Всички статии са уникални, баси не знам какво става. Домейна е нов, от юли тази година, аз съм първи регистратор май.
Сайта не е деиндексиран.
Всеки който може да даде някакво мнение, ще съм много благодарен.
П.п Преди седмица - две на същия хостинг сложих един аутоблог, ама той си е индексиран няма проблеми, едва ли има значение, ама да дам максимално инфо.
Сайта не е деиндексиран.
Всеки който може да даде някакво мнение, ще съм много благодарен.
П.п Преди седмица - две на същия хостинг сложих един аутоблог, ама той си е индексиран няма проблеми, едва ли има значение, ама да дам максимално инфо.
Последно редактирано: