тео
Well-Known Member
Знаете, че от 16 април 2012 от Гугъл обявиха поддържането на снипета Product на глобално ниво.
Това ще позволява да се показва цената и наличността под продукта при търсене. За някои от платформите има безплатни модули, но повечето са оставени на знанията и уменията на собствениците им, за това ви предлагам следната
Микроформатите с които работя - Microdata
Срок на изпълнение - до 48 часа
Платформи на които инсталирам - всички възможни онлайн магазини, до сега не съм срещнал трудности, необходим ми е ftp достъп
Цената на услугата е 35$, приемам пейпал, превод, пощенски запис
Предлагам 3 ревюта, първото е дадено на mantaman, останалите две са за потребители в зелено и поне 200 мнения.
Първите поръчки и двете ревюта ще изпълня след празниците.
Отзиви от mantaman
Отзив от Brad
Отзив от galinstefanov
Това ще позволява да се показва цената и наличността под продукта при търсене. За някои от платформите има безплатни модули, но повечето са оставени на знанията и уменията на собствениците им, за това ви предлагам следната
ОФЕРТА
- Вмъкване на снипета Product във вашия магазин, който изважда информация за цена и наличност, отделно дава информация за снимката на продукта, продавача, кода на продукта, валутата
- Валидирането ви като собственик на сайта и обвързването му с Г+ и добавянето на икона към снипета (при ваше желание)
- Вмъкване на снипета Organization за информация и брандиране на фирмата/сайта ви с телефони, адреси (при ваше желание)
Микроформатите с които работя - Microdata
Срок на изпълнение - до 48 часа
Платформи на които инсталирам - всички възможни онлайн магазини, до сега не съм срещнал трудности, необходим ми е ftp достъп
Цената на услугата е 35$, приемам пейпал, превод, пощенски запис
Предлагам 3 ревюта, първото е дадено на mantaman, останалите две са за потребители в зелено и поне 200 мнения.
Първите поръчки и двете ревюта ще изпълня след празниците.
Отзиви от mantaman
Ето и моето ревю - Наскоро имаше една тема как се пише ревю - ама едва ли ще го изтипосам както трябва.
Първо трябва да започна от там че ТЕО е един от малкото хора на които бих дал достъп до магазините ми и ако не беше негова офертата вероятно нямаше да се възползвам.
Относно изработката тестовете показват че се е справил отлично - към момента обаче мисля че е още рано да видя някакъв реален резултат от поставянето на микротаговете
Когато имам реални резултати ще пиша пак а през това време сигурно ще е полезно Тео да обясни по подробно за предимствата от свързването на магазина със страницата в Г+
Аз пък вече имам звездички (репутации) на продуктите в серпа
Отзив от Brad
тео, мерси много за помощта. Сложих кодове и всякакви други щуротии.
Скоро сайта ми ще блести ярко в нета
Отзив от galinstefanov
Тео, добави микротагове и на двата ми онлайн магазина и съм доволен.Очаквам да се индексират от чичо Гошо и да видя положителният резултат .Тео е един от малкото колеги от форума, с които може да се работи на професионално ниво.Не се колебайте да се възползвате от всяка негова услуга !
Поздрави,
Галин Стефанов!
Последно редактирано: