coolice каза:Който не иска да му се коментират офертите е свободен да пусне обява във сайт за обяви
Ще ти ги върна, ако държиш на тях. Но бате, тази тема нон стоп свети в репортите. Как искаш да реагирам. Колко пък да сме социални, като след пост № 6 следва хранилка. Съгласен съм, но под КОМЕНТИРАНЕ, кула е имал предвид някакво мнение, защитено с доказателства, обосновка, аз видях само псуване и обиди. Нещо от рода на Защо искаш така и така пари, а реално това са статистиките ти на трафика, а дохода на сайта е ххх лв. Нещо малко по-ориентирано към това човека отсреща да даде адекватен коментар, ако разбира се и нервната му система го позволи.Понеже много обичаш да оценяваш чуждите оферти:
Сайт, който я има 1К посещения месечно. Wordpress с безплатна тема, която не е ъпдейтвана от 2 години. Ужасяващ дизайн и никакво съдържание освен събрани снимки от нета.
Максимална цена 20лв.
@Blinky нали сме социални? Изгорях с 6 лайка на поста, който изтри. Това e на път да ме подтикне към извършане ритуално самоубийство и постване на видео в стил Кирчо, където със задгробен глас да обяснявам причините.
@Blinky И да между другото
...Съгласен съм, но под КОМЕНТИРАНЕ, кула е имал предвид някакво мнение, защитено с доказателства, обосновка, аз видях само псуване и обиди. Нещо от рода на Защо искаш така и така пари, а реално това са статистиките ти на трафика, а дохода на сайта е ххх лв. Нещо малко по-ориентирано към това човека отсреща да даде адекватен коментар, ако разбира се и нервната му система го позволи. ...
Това самоанализа ли беше?Ако си имаш дразги в семейството или си прИживял някаква драма в детството, защо просто не се обърнеш към психиатър, вместо да избиваш комлекси с чичковците от форума?!
Това самоанализа ли беше?
Аз давам реална оценка на офертата, а ти изпадаш в пристъпи.
Не обвинявай Блинки, защото след нееднократните ти изблици отдавна трябваше да си във вечна почивка,
PS. за копирайтър нещо ти куца правописа
Съдейки по речниковия ти запас и неадекватното поведение май ти не си излязъл от пубертета.да те ебава някакъв пъпчасал пубер
Хора, верно ли трябва да седим и гледаме тия драми тук? Просто @magnit дай някакви статистики на сайта. @Torbalan Trolski , да пише като човек, който е потенциален купувач, интересуващ се наистина да се разбере колко би струвал сайта. Някакви заядливи коментари не знам дали са нужни. Даже се чудя как намирате време за това.