biaaro
Well-Known Member
Хванал съм се да експериментирам с офлайн реклама за офлайн услуга, обаче нещо не ми е най-силната страна явно. Пробвах с флаери и обяви от тези с телефончетата, обаче ефекта нещо не ме задоволява.
Значи интересуваме следното - 20-на Предизвикани действия на 1000 флаера много ли е, малко ли е и какъв трябва да резултата за да се сметне за добър.
Също и тези обяви с телефончетата какъв ЦТР дават, тъй да се каже, че от там май нищо няма. Налепени са по спирки и места където се заседяват по много хора.Чак си помислих, че момчето дето ходи да ги лепи нещо ме мота и ги е налепило в някоя кофа:twisted: ходих да гледам за бележките, там са си
Отделно влияе ли на действията събота и неделя? След петък е пълно мъртвило
И последно струва ли си да вземам карета по регионални вестници и радиа?
Отворен съм към всякакви идеи от по-опитните
Значи интересуваме следното - 20-на Предизвикани действия на 1000 флаера много ли е, малко ли е и какъв трябва да резултата за да се сметне за добър.
Също и тези обяви с телефончетата какъв ЦТР дават, тъй да се каже, че от там май нищо няма. Налепени са по спирки и места където се заседяват по много хора.Чак си помислих, че момчето дето ходи да ги лепи нещо ме мота и ги е налепило в някоя кофа:twisted: ходих да гледам за бележките, там са си
Отделно влияе ли на действията събота и неделя? След петък е пълно мъртвило
И последно струва ли си да вземам карета по регионални вестници и радиа?
Отворен съм към всякакви идеи от по-опитните