Офтопика от темата - Как се изкарват пари със сайт

DeyanMarkovski каза:
Ooooooo напиши в Google "affiliate directory" и ще намериш банери на всякакви теми, даже ще взимаш пари за това, че са на сайта ти. Взимаш си речника (SA Dictionary) избираш си affiliate program (демек програма с която да показваш банер на сайта си и да печелиш пари [не програма за сваляне, нищо не трябва да сваляш]) като си избереш се регистрираш и взимаш HTML кода, който да сложиш на сайта си за да ти се появи банера или линка, зависи какво си избереш.
Ето от тук http://afiliate.start.bg/ може да си намериш и български affiliate programs.
Нааай-после намерих тва което търсех :)
Казах ти че не искам голи рускини в сайта си!!
 
Anabel каза:
Казах ти че не искам голи рускини в сайта си!!
Те не са голи а и ти нали имаш геймърски сайтове -> които се посещават най-вече от мъже, защото почти всички геймъри са мъже -> следователно е добре да имаш реклами, от които да се интересуват мъжете -> което значи, че тоя банер, който ти дадох е идеален за твоя сайт, защото ще привлича вниманието на посетителите, защото става въпрос за жени, а почти всичките ти посетители ще са мъже. Трябва да правиш сметка какви точно ще са посетителите в сайта ти, за да знаеш какво биха желали да намерят в сайта ти и да им го осигориш.
 
tyka si mnogo prav ama ne mnogo muje poznavam deto 6te si igraqt sims.po-veroqtno e spored men da sa deca i momo4eta posetitelite na saita na anabel.a te mogat i da ne se izradvat tolkova na rykinite.
 
missy каза:
tyka si mnogo prav ama ne mnogo muje poznavam deto 6te si igraqt sims.po-veroqtno e spored men da sa deca i momo4eta posetitelite na saita na anabel.a te mogat i da ne se izradvat tolkova na rykinite.

хохо тъй ще се израдват, че ще оцапат чаршафите от радост :D
 
Хахаха абе не ми приказвай ти на мене че няма да издържат на рускините, аз помня като бях дете какви скривалища си имах със изрязани снимки с голи мадами, ще им хареса на децата, не се тревожи за това. :]
 
da be bate ama az ti govorq za momi4enca,a ne za mom4eta.ako tq e sugyrna 4e mom4eta 6te i vlizat v saita ta si gi sloji ryskinite.ama ako momi4eta vlizat nqma da e mnogo fun.
 
dam dobra ideq e.moje i s ne6to kato anketa primerno.taka 6te moje da se izvadi aktyalna statistika i da se preceni nai-dobre.
 
Кви сме откачалки тука, темата беше "Пари от Интернет - Make Money Online" и неусетно се превърна в разговор за чикиджии и тем подобни пирверзии :] Тряя напраим тема в Off Topic дет да са сваляме и да прикааме глупости :D
 
Оф. . . аз няма да мога да си изкарвам парички щото тоя на който е хоста не искал мигащи :?
 

Горе