Бе то и amoun като го гледаш на аватара си е истинска "селска пранга" +++ , пардон пейзан парвеню !
Знаеш ли не е важно колко пари имаш... важно е колко свободно време можеш да си позволиш! И дали можеш да си позволиш всичко което ти се прииска през това свободно време...
В тва дьето си сьеднал - лихен ли ье ?
Е къде е критиката бре пич?
Че първо се почна обиди на тема "кой е по по най - разбирай селянин", после се почна ровене на кой е роднина - той пита ли го дали е братчед на геле-касапина или брат на митко-китката??! После па почна да се гради и критика в аукро - що си пише сам коментарите. И накрая за да е критиката на 6 трябваше да разберем кой ръководи парада с хилядарките, и по смисъла на което да си опираме пешкира а?
Тука да пуснеш тема си е жив ексибиционизъм
Е къде е критиката бре пич?
Че първо се почна обиди на тема "кой е по по най - разбирай селянин", после се почна ровене на кой е роднина - той пита ли го дали е братчед на геле-касапина или брат на митко-китката??! После па почна да се гради и критика в аукро - що си пише сам коментарите. И накрая за да е критиката на 6 трябваше да разберем кой ръководи парада с хилядарките, и по смисъла на което да си опираме пешкира а?
Тука да пуснеш тема си е жив ексибиционизъм
Той amoun кой знае ква павильонка държи и от скука дразни децата тука, а пред равни с него проси за некоя биричка !
Пък и кой иска да съм ти по вкуса точно на тебе ? И ти не си мой тип с парвенющината си !
- доста те бива също в "почивките" - разбирай лежане в гумено корито
Но пък ако се наложи да работя с теб (не дай си боже) и в предвид единственото нещо, което нямаш - знанията, бих те пропуснал, като току-що излекувал се от сифилис - мазна мангалка на ботевградската магистрала :lol:
За човек с такава дебела пачка от "ИТдоходи", въпросите свързани с БГ-домейните (които мернах в по-новите ти дерзания) са меко казано трагикомични...
само с удряне по масата не става5 минути /1 час / 1 ден / да извадя и ударя на масата 5 000 / 50 000 / 200 000
кво сега отказа се да си мерим "пишлетата", щото ти е мъничко пилето и викаш да минем на пачки ??викаш нема да са земим а? ни са аресвами... ши ни са размини и секса и кафето и цветята
всеки да си знае гьола пардон... джакузито
а за бирите... ко да ти кажа аз мога за 5 минути /1 час / 1 ден / да извадя и ударя на масата 5 000 / 50 000 / 200 000 а ти ?
аз мога и да ги снимам и да ги покажа ?