Очакваме следващия Пингвин до края на 2015 година

Blinky

Owner
http://searchengineland.com/googles-next-penguin-update-should-be-within-the-next-two-months-234672

Официално се казва, че ще имаме коледни и новогодишни изненади от Google. За някои ще завърши годината добре, за други, не съвсем. :)

Ще очаквам коментарите ви, ако имате такива. :) Но аз лично съм мега спокоен, дори оптимистично настроен....не е правено "SEO".... :)

От: Очакваме следващия Пингвин до края на 2015 година

Аз смятам да наблегна малко повече на линк буилдинга и гледам да използам нови анхори и бранд наме на сайта. Надявам се след този пингвин да дръпна и да съм на 1 страници. Ще съм много щастлив. ще споделя дано не ме удари лошо.. :Д

Аз смятам да наблегна малко повече на линк буилдинга и гледам да използам нови анхори и бранд наме на сайта. Надявам се след този пингвин да дръпна и да съм на 1 страници. Ще съм много щастлив. ще споделя дано не ме удари лошо.. :Д

анхори за линк буилдинг не се използват вече шефе

Re: От: Очакваме следващия Пингвин до края на 2015 година

Използвай бранд и урл, или ако ще ползваш кл. думи, гледай да е към вътрешни, рядко и с цели фрази. Да изглежда натурална препратка. Но и пак малко повече трябва да се внимава с това. Ще стане ясно още малко време да мине - мисля, че преди нова година ще стане ясно какво ще се случва. Гответе се за нова година и нови резултати може би след 31-ви. :)

Как си със социалните сигнали и статиите от релевантни сайтове. ;)

Какво имаш предвид под анкори за линк билдинг
Винаги има анкор в линка
и защо пък винаги да има анкори в линка?

"Посетете най-добрия форум за предприемачи в бг - ввв.предприемач.ком" - линк има, анкор няма.

От: Re: От: Очакваме следващия Пингвин до края на 2015 година

статиите от релевантни сайтове. ;)
Имам чувство, че тази част от линк профила в България е много тегава. Много трудно се намират релевантни сайтове, че и тръстед да бъдат, пък и линк от тях да си изпросиш ... дълга и широка.

Re: От: Re: От: Очакваме следващия Пингвин до края на 2015 година

Имам чувство, че тази част от линк профила в България е много тегава. Много трудно се намират релевантни сайтове, че и тръстед да бъдат, пък и линк от тях да си изпросиш ... дълга и широка.

Много. Дори хората минават на прилежащи ниши. Но няма как, пак е по-добре от това да плеснеш статия за рибки в сайт за погребални услуги. Щото и това сме го виждали. :) Никакво логика, освен, ако не говориш за ковчежета за рибки. :) И пак не се връзва.

А релевантни и авторитетни още по-малко са. Но поне можем да се постараем, да платим или да се измисли нещо услуга за услуга, но е в пъти по-добре един такъв линк, отколкото да успамите едни листи с директории, които сигурно още са на доизживявания. А авторитета им е сигурно под всякаква критика. :)

http://searchengineland.com/googles-next-penguin-update-should-be-within-the-next-two-months-234672

Официално се казва, че ще имаме коледни и новогодишни изненади от Google. За някои ще завърши годината добре, за други, не съвсем. :)

Ще очаквам коментарите ви, ако имате такива. :) Но аз лично съм мега спокоен, дори оптимистично настроен....не е правено "SEO".... :)

И аз с един такъв сайта очаквам да видя дали ще има промяна, като се надявам на покачване.

Re: От: Очакваме следващия Пингвин до края на 2015 година

И аз с един такъв сайта очаквам да видя дали ще има промяна, като се надявам на покачване.

Super. Това искам да чувам. Натурални и умно направени неща. За това е пълно самоубийство някой да се изплеска в някоя SEO фирма с бюджет от 200-300 лева и да каже почвайте. :) Хахаха...виждал съм го как приключва това. :)

А какво става с пандата? Лятото коментираха, че й трябват няколко месеца на новия ъпдейт, за да влезе в сила. Май, май скоро да го очакваме?

Горе