От: Още 8 милиарда: гарантирано от ГРОБ!!!
И как нямаш макло срам тръгнал тука да ми говори за Орешарски, дето самичък го плюеше, че щял да тегли кредит, а шефа ти казваше, че щял да заглроби народа и да обрече децата да плащат този дълг.
Вие сте за разстрел бе, не да ви се обяснява човек. Изправяне до стената и с калашника смърт...
Сега, как да ти отговоря на тази беззумна макар и виртуална закана? Та ти си бил по фанатизиран от ИДИЛ.
Знаеш ли, кой стават фанатици - само маргиналните слоеве и най-лесно манипулативните и лабилните хора, които сами не могат да мислят - сори, че ти го пиша, но ти си най-лабилният в този форум и за жалост не се учиш от грешките и не се опитваш да четеш какво ти се пише, а само се осланяш на партенки. Сори но толкова ревлив човек над 30 години не съм виждал - как се мислиш за предприемач не знам.
Хайде сега седми и виж всичко, което съм го писал така ли е фактически или не е така - боравиш с нета добре.
За напред да знаеш нямам шеф, поради простата причина не могат да си ме позволят и пак за напред моляте чети какво съм писал и какво съм критикувал - вярно е че не е на ниво лабилност като теб, но всеки друг ще го разбере.
П.С. За напред, ако не искаш да те взимат за тотален лабилен маргинал - когато някой ти пише провери какво ти говори и ако не можеш да го обориш или млъкни, но не изпадай в такива истерични изблици - защото само потвърждаваш лабилността си. А ако случайно видиш пък оборване пиши аргументирано. Или най-добре спри да пишеш по тема политика/икономика, а там където си наясно и няма емоции - програмиране, SEO и от сорта.
П.С. 2 Винаги съм казвал едно рязане на неефективността а в държавата ни има бол - това го казвам и за това правителство. Виж има начин как да не взимаме нови заеми и да се свием просто ще е за сметка на пенсионерите, социалните и редица проекти. А ако не го направим това и си запазим текущото харчене, но не взмеме нов данък си обявяваме фалит и сме си ние. Така, че трябва да режим до крак, но никой не иска ето виж другата тема Биааро иска увеличение на МРЗ, пенсии и т.н. но не иска да чува за свиване на колана. А забравих имаме и още един път вдигане ударно на данъците, но знаеш какво ще стане.