От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Теди, зарежи тия пирамидални глупости - това са бизнес модели на принципа "има по-големи глупаци и от мен". 10 долара "хостинг" за някакъв "личен" сайт дето е твой колкото звездите по небето са пладнешки обир. Схема, в която аз съм длъжен да плащам по 10 долара на месец за нищо и да чакам някой да се нареди под мен, че да взема някакви пари е смешна и несериозна.
Ако възрастта ти има нещо общо с никнейма ти имаш достатъчно житейски опит да се захванеш с нещо по-сериозно и многократно по-доходоносно. В този форум има достатъчно много хора, които се издържат изцяло от интернет маркетинг и могат да ти дадат безценни съвети, започвайки от самото определение на интернет маркетинг (няма нищо общо с пирамидалните бизнес модели и да Noke е един от тях, така че въпреки хейтърското му настроенеие може да приемеш забележките му за верни).
Ако приемеш забележката ми като конструктивна критика, а не като заяждане бих ти препоръчал няколко неща:
1. Прочети темите в този форум - прегледай раздела за начинаещи
2. Прегледай сайтовете из подписите на хората, които се мотаят тук - има истински примери да успешни бизнес модели и то на български
3. Ако вече ти е станало интересно и имаш нужда от съвет и напътствия питай - има достатъчно много хора тук, които биха ти помогнали с удоволствие. За да не бъда голословен иди в блога в подписа ми и се свържи с мен - няма да бъдеш нито първия нито последния участник в Предприемач, на когото съм помогнал с каквото мога (да, абсолютно безплатно)
Пожелавам ти успех в света на истинския онлайн бизнес и не мисли, че си единстваната, която е повярвала на някой от скапаните бизнес модели - всички някога сме кликали по реклами или сме събирали "последователи" за някаква многообещаваща бизнес структура - още си чакаме парите.
Поздрави