radev Well-Known Member 11 Декември 2008 #1 ко стаа пичове, как е свежото днес някой ше ме освежи ли с един швепс и една мулатка?
bodydoc New Member 11 Декември 2008 #2 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ От мене швепса от тебе мулатката. Deal ?
A adi Well-Known Member 11 Декември 2008 #3 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ radev не ни стряскай така
V.Andreev Well-Known Member 11 Декември 2008 #4 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ От мене мулатката
Blinky Owner 11 Декември 2008 #6 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ Аз най-много се кефя на мулатки. Ама сериозно го казвам. # 1 са ми за жени. А за швепса, май само с него ще си останеме.
От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ Аз най-много се кефя на мулатки. Ама сериозно го казвам. # 1 са ми за жени. А за швепса, май само с него ще си останеме.
profusion New Member 11 Декември 2008 #7 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ Blinky каза: Аз най-много се кефя на мулатки. Ама сериозно го казвам. # 1 са ми за жени. А за швепса, май само с него ще си останеме. Увеличете... какво става Радев? намери ли мулатка? :lol:
От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ Blinky каза: Аз най-много се кефя на мулатки. Ама сериозно го казвам. # 1 са ми за жени. А за швепса, май само с него ще си останеме. Увеличете... какво става Радев? намери ли мулатка? :lol:
radev Well-Known Member 11 Декември 2008 #8 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ намерих една.. 8 хиляди евро.... Sssshhhhh.bg ще си люскаме поне да е с тоник/виски.. (поне вискито на партито ми беше хубаво) ше си купя пак бутилчица скоро...
От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ намерих една.. 8 хиляди евро.... Sssshhhhh.bg ще си люскаме поне да е с тоник/виски.. (поне вискито на партито ми беше хубаво) ше си купя пак бутилчица скоро...
radev Well-Known Member 11 Декември 2008 #9 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ всъщност.... аз искам мулатка азиатка забраих да спомена ай лека от мене Shhhh.bg
От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ всъщност.... аз искам мулатка азиатка забраих да спомена ай лека от мене Shhhh.bg
tonib Member 12 Декември 2008 #10 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ Аз пък искам нещо русо :d Някоя скандинавка нЕма ли из форумЪ ?
От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ Аз пък искам нещо русо :d Някоя скандинавка нЕма ли из форумЪ ?
delta_force Active Member 12 Декември 2008 #11 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ А аз искам дългокоса бразилка с големи ц*ц* да я скъсам от е**не
От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ А аз искам дългокоса бразилка с големи ц*ц* да я скъсам от е**не
ilianskim New Member 12 Декември 2008 #12 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ куку руку вафла чудна сте
Blinky Owner 12 Декември 2008 #13 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ Да, май яко не ни е добре. Все пак нека се лее простотията в тази тема. Така и рака е започната - нека се стиген до някъде.
От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ Да, май яко не ни е добре. Все пак нека се лее простотията в тази тема. Така и рака е започната - нека се стиген до някъде.
A adi Well-Known Member 12 Декември 2008 #14 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ Поздравявам ви с новия клип на Ъпсурт !GLEDAITE SEGA SAMO V WWW.UPSURD.BG. Последно редактирано: 12 Декември 2008
От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ Поздравявам ви с новия клип на Ъпсурт !GLEDAITE SEGA SAMO V WWW.UPSURD.BG.
S Sammy Well-Known Member 12 Декември 2008 #15 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ @tonib питай вецков, той може да ти уреди нещо
Huk0 New Member 12 Декември 2008 #16 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ Перковци .... аз мислех, че бизнес правите. То имало и "черен" пазар , другото е само прикритие
От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ Перковци .... аз мислех, че бизнес правите. То имало и "черен" пазар , другото е само прикритие
S Sammy Well-Known Member 12 Декември 2008 #17 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ HuK0 къде се губиш? Нещо не съм те виждал скоро Върви ли бизнеса?
От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ HuK0 къде се губиш? Нещо не съм те виждал скоро Върви ли бизнеса?
Huk0 New Member 12 Декември 2008 #18 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ Нямам време, доста работа ми се насъбра и пътувания ..... Иначе гледам че с минимална грижа бизнеса върви лека полека (скоро може да успея да си докарам по 1 минимална заплата на месец )
От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ Нямам време, доста работа ми се насъбра и пътувания ..... Иначе гледам че с минимална грижа бизнеса върви лека полека (скоро може да успея да си докарам по 1 минимална заплата на месец )
radev Well-Known Member 13 Декември 2008 #19 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ този месец минимална, след 3 месеца максимална!
S Sammy Well-Known Member 13 Декември 2008 #20 От: ПООООМММООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!! УМИРААААМММ максимална има ли?