Здравейте,
сайта ми внезапно изгуби дългогодишни позиции. Името на домейна е www.eko-cig.com и преди излизаше на челни позции на ключови думи като "електронна цигара",
"електронни цигари", "електронна пура" и т.н. Дори и да напиша "eko-cig.com" в търсачката, не се показва... Проблема е от само в GOOGLE търсачката, в YAHOO се индексира както трябва.
В GOOGLE WEBMASTER TOOLS ми изписва следното съобщение:
На хостинга съм качил robots.txt със следното съдържание:
Моля, някой ако знае защо се е получило така и как се оправя проблема да пише. Благодаря предварително!
сайта ми внезапно изгуби дългогодишни позиции. Името на домейна е www.eko-cig.com и преди излизаше на челни позции на ключови думи като "електронна цигара",
"електронни цигари", "електронна пура" и т.н. Дори и да напиша "eko-cig.com" в търсачката, не се показва... Проблема е от само в GOOGLE търсачката, в YAHOO се индексира както трябва.
В GOOGLE WEBMASTER TOOLS ми изписва следното съобщение:
Googlebot не можа да осъществи достъп до файла ви „robots.txt“ и отложи обхождането на сайта ви, вместо да рискува да обходи неразрешени страници. Още информация.
На хостинга съм качил robots.txt със следното съдържание:
User-agent: *
Allow: /.
Allow: /
User-agent: Mediapartners-Google
Disallow:
Моля, някой ако знае защо се е получило така и как се оправя проблема да пише. Благодаря предварително!