Да един от тях, приятно ми е. Да естествено че си говориме на ТИ. А за поздрава, няма нищо. Гледам да не изпускам никой нов безда съм го приветствал. Очаквай и другите да ти кажат по едно "здрасти и добре дошъл" Радвам се че си при нас.magix каза:Благодаря за приветствията. Ти сигурно си админа! Радвам се, че посрещате така топло новите във форума и си мисля, че всички тук можем да си говорим на ти. Поздрави!
magix каза:Банера го направих за 20 секунди някъде Все пак съчетавам комютрите с музиката и се получава работа като по ноти Ще си бъдем полези и за вбъдеще, а скоро ме очаквай и на ICQ
P.S. Thanks, че си добавил сайта към подписа си!
Здравей относно OBIAVATA.NET мога да ти предложа този скрипт bid.bg/bid/ , ако искаш да станем съдружници де дай скайп на личен. Ако ти харесва реално скрипта иначе мисля че мога да изровя още дай само скайп и ще видим какво можем да нарпавим.magix каза:Здравейте. Продавам 3 готини (според мен) домейна:
OBIAVATA.INFO
BEST-BG.NET
NEW-STANDARD.INFO
Търся съдружник (или да купя) готин скрипт за обяви за сайта:
OBIAVATA.NET
Благодаря!!!
magix каза:Скрипта е готин, но ми трябва такъв, дето ти показва най-новите обяви на сайта пон 6 със нсимките някъде под категориите. Ако имаш такъв супер (по-добре е без рег. защото много хора ги мързи) и така.
BEST-BG.NET - 30лв. на една жена от София (не е от този форум)!