>> ПРОМОЦИЯ << $50 FaceBook ваучер за 5$

Maverick

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
194   0   1
Пускам промоция на ваучери :)

За нови акаунти, не по-стари от 15 дни.
По 1 ваучер в акаунт

Начини на плащане: ePay, Кредитна/Дебитна карта, Банков превод, PayPal, Кеш за Пловдив.

От: >> ПРОМОЦИЯ << $50 FaceBook ваучер за 5$

Внимавайте, че така или иначе ако вземете два от колегата втория ви няма да работи

Внимавайте, че така или иначе ако вземете два от колегата втория ви няма да работи

Какво имаш предвид? Като злословиш, поне се аргументирай.

Ами сигурно е стил ала Гуглето - 1 нов акаунт с една регистрация на карта. Т.е. да си направиш 2ри акаунт във Фейса, няма да можеш да изпозлваш същата дебтина/кредитна карта.

Какво имаш предвид? Като злословиш, поне се аргументирай.

не му е за първи път да ми сере по темите

Пример? Купувам два ваучера за Фейсбук. Активирам единия - няма проблем. Активирам в друг профил втория ден преди изтичането му - трибуквен полов орган. Докладвам на продавача, че вторият ваучер на работи, а ти си премества същия този трибуквен полов орган. Повече инфо искаш ли? Ако искаш и номерата им да ти дам...

Фирмата (сем консулт) е взимала от маверик всичко си работи ако спазвате правилото един акаунт - една карта - преди работеше безотказно дори и сайта да е един и същ - адурдс - обаче забелязвам оплаквания че са взели да банват акунти ако много ваучери от различни акаунти се появят за един и същи сайт :(

във фб не съм рекламирал никога за да изкажа мение

Работил съм с Maverick, колегата е коректен и всичко беше ОК.

//малко offtopic (сори, за което)

Ако те издушат, че имаш няколко акаунта независимо дали Г. или ФБ - кой баннват? Всичките или само тези, които си ползвал да активираш ваучери.

Няма ли някакви по голями ваучери примерно от 100$,извините ме за тъпия въпрос,но до сега не съм рекламирал във Фейсбук :)

не, няма други ваучери. Не само при мен :)

Само да кажа, че промоцията не е валидна. Валидни са цените в подписа ми! :)

Горе