Пак дигат цените на горивата..

devilx

Well-Known Member
Деба пак дигат цените на горивата и очакват още да се увеличи до 1 месец.. Когато намалят намалят с мизерните 2 ст. на литър , а когато дойде време да дигнат изведнъж с 10 ст. хвърчи нагоре.. ебаси и шибаната държава ,братче с 300 лв. 2.60 лв. за дизел.. ем да им го начукам на педалите от парламента дет нищо не правят.. и още се дига вместо да се намаля .. накъде вървим в тази шибана корумпирана държава...

Извинявам се за грубия език..

От: Пак дигат цените на горивата..

Мда, и интересното е, че вдигнаха акциза. Нищо нека, нали се сещата, че българите няма да останат капо. Ако им вземеш от храната и превоза, няма да обявят някой друг подълнително спечелен лев. Това е. Ако мислите, че и правителството не си вкарва така автогол, жестоко се лъжете. Познавам хората около мен и знам, че последното което им остава е да са финансово честни, докато държавата си внига цените на всичко.

Нека вдигат, да видим колко ще им е пълната хазната от данъци и други такива в края на годината. Тук няма баш терикати, има само врътки. Това е. Даже се чудя правителството като взима такива действия не е ли поне малко наясно, че ще има ответен удар под един или друг начин? Не знам що за наивни хора са се събрали там, но ако мисленето им е такова, няма да се стигне далеч в прогреса.

Аз лично съм решил за себе си да използвам все п-малко колата си тази година. Ако стане по-топло и грам няма да я използвам. Лошото е, че това поскъпване удра много други сфети, на които също ще им се качат цените на продукцията. Няма как явно, трябва да се дои до край. :)

горивото скъпо но имам чуството, че всеки изминал ден броя на колите се увиличава, все по трудно се намира място за паркиране.Хората нямат пари но го раздават гъзари.Преди няколко дни в една бензиностанция един зареди за 6 лв Мерцедес Е320 очиларка дето ги водят направо ми събра очите, на тая ламя 6 лв е смешно :D

Хората нямат пари но го раздават гъзари.Преди няколко дни в една бензиностанция един зареди за 6 лв Мерцедес Е320 очиларка дето ги водят направо ми събра очите, на тая ламя 6 лв е смешно :D
ОООооооо, тук е така. Гъзария до шия баце. Не би се качила никога на градски транспорт, ми разправя една (включително и метрото, нали). На мама принцесата. :) Ако продължава така да се увеличават цените, някои ще паднат от високо явно. :D

Аз пък преди един месец видях на Shell-a при нас един с Мерцедес CL (новият) да сипва за 10 лева, направо се изумих. Даже и да не е собственика, а някой който иска да гъзарее с нея някъде, пак е абсурдно.

Има ги и двата момента - единия, че е скъпо, другия, че не е чак толкова щом има толкова коли и задръствания по страната. Май още не сме стигнали цената, която е границата на дискомфорт. Демек - има на къде. :)

Ха, ха :)

На едро ли ги плати или на дребно?

Щото веднъж чаках зад един такъв докато касиерката броеше стотинките докато ги докара до 8 лв.

Иначе пича лъснат, гелосан, колата и тя готина и скъпа изглеждаше, в колата руса мацка, разбира се. Ама на за 8 лв. бензин слага. Трябва да останат и за кафе и за презерватив я.

Аз като сипвам за 50 винаги сигурно ме смятат за милионер.

Май беше нещо от сорта на 2 Х 5 лева. Ама си беше комедийно изпълнение. Мислех си, че я зарежда до горе, защото освен, че е прави водовъртеж в резарвоара, може би нивото му го позволява да дава по 150-200 лева на зареждане. Ама нещо много съм се объркал. Особедно последно време. Ако беше извадил и стотинки щях да се изпусна много. Не за друго, но много ме кефят такива кисели дубепца.

Не е важно явно за колко сипваш, а в какво сипваш. Логиката на съвремения българин. Всичките ми познати с не толкова лъскави коли сипват или по 50, или по 100 лева или до горе. С идеята да изкарат колко може повече, а не да си мъчат нервната система, като сипват нон стоп. Това като телефоните, последен модел телефона, голяма гъзария и не знам си какво, пък на приятелите си прави некви евтини подаръци, ама много евтини. По някога не само е комично, но и минава в графата "жалко".

АХах такава е българия , какво да правиш хаха ужас отвсякъде.. просто искам по евтино да е ,защото доста често ми се налага да пътувам..

Те и бензиня вдигнали, нали щеше да вдигнат акциза само на нафтата? Поне с такова впечатление останах от репортажа на Бунака дето го гледах оня ден - тези от бунака са ме вкарали в заблуда? Как не ги досрамя на този боклучавият бензин да му вдигнат цената не знам? :)

PS: Аз съм съгласен да плащам за бензин на цената на този в белите държави ама искам и същото качество. Този бензин за лади да не казва златев де да си го завре. :)

нема лошо. аз сипах оня ден до горе (за първи и последен път) и бензинджията 2 пъти ме пита "до горе, така ли?" все едно не съм добре. направо щях да получа инфаркт 45 литра 98, че 95 е гаден...
ама който нема парe да не кара. аз сега имам кола, ама съм намерил по-икономична и ще се преориентирам. преди карах на газ, идваше ми скъпа и газта тогава и я продадох и 1 година пеш. не съм се оплаквал на никой. най мразя такива - няма 5 лв. ама има кола и виси в някакво кафе 5 часа на 1 кола.
то не става така - или си като абрамович истински тарикат или си знаеш мястото, ама гъзарията и селянията е повсеместна!

Споменаха, че 1/3 от бензиностанциите щели да фалират, ако не се отложат крайните срокове за поставяне на измерителните устройства към НАП. Еми какво да кажа. Даже се чудя какво настроение да придобия. Някак си ми е все тая вече. Няма да са Гошо, Петкан и Иван, а само Гошо и Петкан. Все тая, нас потребителите слабо ни интересува сякаш. А и сигурно говорим за малките и не много популярни бензиностанции.

Май другата седмица ще сипя и се надявам да е за последно този месец, защото грам не мисля да им пълня на тия гушата, само когато е много спешно, ще се прибягва до колата. И без това всеки седяш на компютър човек има нужда от движение. Също бяха казали, че сравнение с 2010 година, 2011-та е с по-ниско потребление на гориво. Няма нищо чудно в това, а тази мисля, че ще е най-ниското. Стоката определено не е необходимост №1, но има нужда от нея, за жалост.

Споменаха, че 1/3 от бензиностанциите щели да фалират, ако не се отложат крайните срокове за поставяне на измерителните устройства към НАП.
отдавна не зареждам от малки бензиностанции и лично за мен е се тая дали ще ги има ли не, но мисля че проблем ще е в малките градове и села където освен тях други няма

мисля че проблем ще е в малките градове и села където освен тях други няма
Т.е. тарикатите ще купуват бензин от голетите градове и после ще продават на солени цени в малките. И защо после имало сива икономика . . .

Т.е. тарикатите ще купуват бензин от голетите градове и после ще продават на солени цени в малките. И защо после имало сива икономика . . .
Оооооо, welcome, това правителство, а и последните създават не само предпоставки за сива икономика, но и среда, в която да си се развива добре. Това е факт от едно време. Само където не знам защо ги глобяват хорицата, като започнат да се възползват от това. В смисъм, в едно модерно общество реално грешката на един е възможност за друг. Нали така? :)

Нормално е да ги вдигат... и три лева ще мине литъра.
нали трябва да папкат и да лапкат ония :)

а има страни където е почти по левче литъра...

Да живее РУСИЯ!...
516-poker-face.jpg

Много гадно караштисват горивото с ла.на тея малките бензиностанции. Да ги закриват всичките....

От: От: От: Пак дигат цените на горивата..

Ааа смърдяща бомба в багажника, мерси! :mrgreen:
И аз съм леко параноичен на тази тема с газовите и метановите бутилки. Съвремените нямат нищо общо с това, което беше преди време, но все пак си имам едно на ум за тях. Сега модерното е метана, защото вече видях как 2 бензиностанции вградиха такива колонки за метан (газ си имаха вече) - ЛукОйл и ОMV. Като цяло май си се превърна в една от търсените стоки, но аз освен таксинджии, много рядко засичам някой друг с метан. Аааа, да, и един приятел с Ауди 80. Ама те на старите коли, ако не сложиш разход от към 15/100 си е направо непоносим.

Нищо, тази година си личи много добре, че дизела ще удари 3.00 лева, а бензина може да е едва с 10 стотинки под тези 3 лева. Весело ще стане, но мисля, че ако мръдне над 4-5 лева, аз лично се отказвам от колата. Не че е мнооооогоооо скъпо (не е евтино де), но вече изглежда яко фалшиво и за да 10 км, трябва да дадеш 5 лева, като не борим другите консомативи. Но неимуверно с петролната индистрия върви и автомобилната. Ще видя колко продажби ще имат заводите за коли, като масово им стане скъпо на всички. И тия тук започнаха да произвеждат коли и успоредно с това вдигат горивото, страшна стратегия, направо като по учебник. :)

Аз да ви кажа масово ще се купуват коли на ток вече и тва е , ако имах едни 40 бона бих ги инвестирал в кола с токово движение..

Горе