Moko
Well-Known Member
Домейна football-tipster.com е почти на 2 години. За тия 2 години смених 2 платформи, сега съм на трета. Тия 3 платформи имаха общо около 500 линка заедно. Защо ги смятам заедно? Ами защото при едно търсене ми излиза "1 - 10 of about 268 pages" . Тия 'абаут' 268 страници са събирани от всичките платформи и глупавия гугъл пази кеширани страници отпреди месеци... Въпроса ми е как да накарам глупавия бот да си изтрие кеша и да започне да индексира само от най-новият адрес? И въобще възможно ли е това?
И как да го накарам да индексира ВСИЧКО ?? Щото мастийския гугъл от 346 публикации (не броя етикети, категории, архиви и т.н. щото не знам дали в блогър се индексират по дефолт) ми индексира само 28.
Досега не съм се замислял над това колко индексирани страници имам, обаче сега започна да ми прави впечатление и съм потресен от резултатите...
Слагам нофолоу навсякъде, но едва ли това е причината, тъй като има "index, nofollow"
И как да го накарам да индексира ВСИЧКО ?? Щото мастийския гугъл от 346 публикации (не броя етикети, категории, архиви и т.н. щото не знам дали в блогър се индексират по дефолт) ми индексира само 28.
Досега не съм се замислял над това колко индексирани страници имам, обаче сега започна да ми прави впечатление и съм потресен от резултатите...
Слагам нофолоу навсякъде, но едва ли това е причината, тъй като има "index, nofollow"