И мен ми е съмнително, че ще влезе за целя сезон. Ще отвори, ще ги настани и после ще си бие шута. Аз лично ще го гледам по една проста причина - да правя сечено на BTV.
Не ме кефят простотиите, които ще се вихрят там, но мисля, че е нещо по-ново от Сам в къщи, Батман, Новините с Бойко и подобни глупости, които всеки ден се изливат от еднотипния ефир.
Но поне нещо да им го признавам на тази медия - имат топки да правят интересни неща, както и да вдигат шум около тях. Нещо, което ще привлече захлупената аудитория на БТВ, гледаща Айше, новите магистрали и безумните предавания, които пропадат безславно. Идеята на една медия е предоставя интересни неща на хората, а не да ги отегчава с глупости, че и платени канали да пуска, които като стойност са равни на 0. За пример ще дам вчерашния мач между Витали Кличко и Мануел Чар, за който VOYO поиска да го пусне платено, а реално аз го гледах по TV+. Не го засякох де, заради парти, но все пак го гледам там техните мачове.
Не знам колко им е печеливша политиката, но с такива дребни сметки да вземеш по 8 лева на месец за нещо такова, а в същото време да го дават другаде (което автоматично означава, че си си платил вече за него), не знам до кога ще им издържи това. Ако трябва да бъда честен, бих си плащал по толкова или малко отгоре да си включа Синемата, отколкото да ме щавят така малоумно.
От друга страна Нова поне успява да задържи бг потребителя, предоставяйки всичко това фри. Не съм видял други така алчно да си сформират стратегията за печелене.