Панда ли е пингвин ли е риба ли е незнам :D

От: Панда ли е пингвин ли е риба ли е незнам :D

Ще трябва пак да се мята боба:)

Здравейте!Нов съм във форума и доста съм прочел,това което ми прави впечатление е,че по-лесно е да изградиш страница във фейсбук отколкото малък сайт(за който е нужно бая четене) с някоя платформа и същевременно пак може да печелиш с реклама на линкове.Сега гледам човек който има сайт и познания има тотален спад на посещения и то от частна компания като Гугъл,своевременно всички се оплакват от промените.Заслужава ли си въобще тепърва да се захващам с правене на сайт или по-добре една страничка като за начало и евентуално сайт след това.Мисълта ми е,че като имам къде да рекламирам сайт някакси по-лесно ми се вижда,още повече професионалисти като вас търпят негативи и им минава мисъл за отказване,а аз лаика къде се бутам...Честно да си кажа имам проблеми с крака и вече се оглеждам за решения,ако можех щях да блъскам по строежите,да лепя плочки и т.н. но състоянието не ми позволява за момента.
Поздрави!!!

От: От: Панда ли е пингвин ли е риба ли е незнам :D

Здравейте!Нов съм във форума и доста съм прочел,това което ми прави впечатление е,че по-лесно е да изградиш страница във фейсбук отколкото малък сайт(за който е нужно бая четене) с някоя платформа и същевременно пак може да печелиш с реклама на линкове.Сега гледам човек който има сайт и познания има тотален спад на посещения и то от частна компания като Гугъл,своевременно всички се оплакват от промените.Заслужава ли си въобще тепърва да се захващам с правене на сайт или по-добре една страничка като за начало и евентуално сайт след това.Мисълта ми е,че като имам къде да рекламирам сайт някакси по-лесно ми се вижда,още повече професионалисти като вас търпят негативи и им минава мисъл за отказване,а аз лаика къде се бутам...Честно да си кажа имам проблеми с крака и вече се оглеждам за решения,ако можех щях да блъскам по строежите,да лепя плочки и т.н. но състоянието не ми позволява за момента.
Поздрави!!!

И на това тук ли му беше мястото?

По темата като гледам е пингвин + панда, кофти лесно няма оправия да не кажа хич. :(

Що да не му е тук мястото момчето задава съвсем нормален въпрос във връзка с удареният сайт за който е темата.

Рискове има навсякъде - Няма гаранция че пък утре няма да му скимне на ФБ да ти вземат страницата

Що да не му е тук мястото момчето задава съвсем нормален въпрос във връзка с удареният сайт за който е темата.

Рискове има навсякъде - Няма гаранция че пък утре няма да му скимне на ФБ да ти вземат страницата

Баце мисля, че тук се пита за гуглю не за фб. :) За това и така се изказах, ако съм сбъркал да ме извинява момчето. ;)

Потвърждавам, че на 6 мина нещо и стана нещо. При мен графиката е абсолютно подобна, но със сериозен сайт + това на сайта е на почти 3 години.
Основната причина за загуба на трафик е спадане на ключови думи от 1-3 позиция на 10-15. При мен няма покупка на линкове, няма продажба на линкове всичко си е натурално, няма копирани статии, всяка статия си е с между 400-500 думи. Но гоогле го е хванало някое есенно вирусче и се е бъгнал.

СТАТИСТИКА ТУК

Предприел съм оздравителни мерки:
Добавяне на ново съдържание
Премахване на линковете към сайта от останалите мои сайтове и чакам да видя какво ще се получи.

Ами основните ключови думи по които беше класиран сайта като ги напиша в търсачката го няма в първите 10 страници може и повече... , а това от 3к на 700 е направоо ....

Ейбана работа, от 3 на 0.8
До къде се стигна! Да си махаме линковете от собствените сайтове. Се едно ти казват "нямаш право да се саморекламираш" Това според мен е насочено изцяло за загубване на самостоятелността в рекламата. Един вид трябва да станем посредствени и зависими. А това определено бута САМО малки проекти.
Защо ли искат да "очистят" нета, сега започвам да се вкарвам в такива размишления :confused:

helf_php Мен от 45 кл. думи, които следя ме прати на 2 страница на 30 от тях останалите се на 1 страница, но или в средата или в края през последния ден има някакво движение в позициите ту на горе ту на долу. Ще видя какво ще сътворя и дали ще успея да се справя. Ако стани ще пиша как е станало, но определено няма да е скоро :)

Добре пиши ако има напредък.Някой имали seo tool-ове които да ми поскажат какво се случва със сайта и имали идея какво друго може да се направи различно от горепосочените?

Ами може да гледаш датите на който ти е паднал трафика на сайта в аналитикса или брояча и да сравниш кое те ударило приблизително

Panda Update 20: Sept. 27, 2012
EMD Update 1: Sept. 28, 2012
Penguin Update 3: Oct. 5, 2012
Top Heavy 2: Oct. 9, 2012

Penguin Update 3: Oct. 5, 2012
Това ще е след 5-ти са паднали :cry:

И мен ме удари по всички фронтове тоя зоопарк :?

Горе