Парите и злобарите в интернет

BlackFriday

Well-Known Member
пиша сега не съм писател и не ме опреквайте в начина на писане,а и все пак говорим за пари...

защо пиша това ли ?
защото мизерниците в интернет са доста както и в реалния живот,като си скапняк си остваш такъв
Преди 6 месеца ми баннаха 4 сайта от адсенс и преди една седмица 5 тия ,живи и здрави шматароци те си знаят кои са ,но по долу ше ги опемена
искам да Ви кажа скъпи колеги че не губя само аз ,а губят всички в БГ,защото ли?
Ами парите влизат тук,аз плащам данъци и ДДС тук,сега няма пари и съответно заради мизерията ви всички губят,вие не сте добре,аз и останалите

защо пиша тази тема ?
заради този чат ,върнах се назад във времето :

oh, te v webmastera
o6te pove4e
tam sa si4kite bokluci sybrani na 1 mqsto
seo gurutata
lilacor nai golemiq donosnik
zaedno s apostolov
toshkov.info/ i toq e bokluk
si4ki portqt i portqt i portqt i portqt ... x10
i pravqt i mizeriiki, lyjat za spam

lilacor*
e toi e ne6tasnik
pravi se za seo optimizator

на чата са махнати часа и ника,но за мен беше просто едно предупреждение и не искам да го запазая само за себеси и за това ви го споделям,че 2+2=5
защо ли ?
просто имайте едно на ум!!!

и заради тази тема наскоро: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=24049

само пичове ще ви кажа ,че не си давате сметка - вие също губите "нещастници"

вБесен
wanderer

От: Парите и злобарите в интернет

Така е. До българския казан в Ада няма нужда да има дяволи пазачи, защото ако някой опита да избяга другите българи веднага го дърпат надолу.

абее не е важно на мен да ми е добре...важно е на wanderer да му е зле..

пиша сега не съм писател и не ме опреквайте в начина на писане,а и все пак говорим за пари...
...
Малко различна гледна точка, ама точно когато говорим за пари е повече от желателно да се пише ясно и правилно.

Понеже примерно аз не съм сигурен че разбрах какво искаш да кажеш в поста си.
Дори най-накрая не ми стана ясно това вие също губите "нещастници" обръщение ли е или нещо друго.
А и инстинктивно отказвам да приема насериозно каквото и да било, ако е написано по подобен начин.

Ако съм разбрал правилно, това са тежки обвинения (има споменати имена, примесени с епитети).
А тежки обвинения би следвало да се изказват ясно и недвусмислено.
Понеже иначе звучи като недомлъвка и звучи някакси... недостойно.

Друго не виждам какво да изкоментирам понеже не съм сигурен че го разбрах.

Последно редактирано:

Много точно и ясно го е написал колегата..
всички ще нещастници и всички губите (аз също)..ама такава ни е държавата..щото такъв й е народа..и няма да се оправим. т'ва е тъпото, колега..

и аз мога да пусна една такава тема..ама айде..интелектуалците ще кажат, че много хейт се излива..
като цяло всеки гледа да ти вземе паричките, а ако трябва да ти дава..гледа да не ти дава..т'ва е..
в чужбина пък е обратното..ако могат ще ти дадат повече, защото знаят, че ще се върнеш и ти ще им дадеш ..

От: От: Парите и злобарите в интернет

Малко офтопик, ама точно когато говорим за пари е повече от желателно да се пише ясно и правилно.

Понеже примерно аз не съм сигурен че разбрах какво искаш да кажеш в поста си.
Дори най-накрая не ми стана ясно това вие също губите "нещастници" обръщение ли е или нещо друго.
А и инстинктивно отказвам да приема насериозно каквото и да било, ако е написано по подобен начин.

Ако съм разбрал правилно, това са тежки обвинения (има споменати имена, примесени с епитети).
А тежки обвинения би следвало да се изказват ясно и недвусмислено.
Понеже иначе звучи като недомлъвка и звучи някакси... недостойно.

Край на офтопика. Нямам коментар по основната тема.

това което искам да кажа е че да се внимава за линковете (сайтовете)които се постват по форумите !!!!
ами който си е нещастник и прави мизерии си го знае,гледа да компенсира
имена - като гела ,мара и камшик тодора ли,това имена ли са ?

все пак знаем за остроумието ти,но оффтопика и е в друга категория
Благодаря все пак че обърна внимание
Поздрави

Има една много хубава поговорка, която баща ми ми е казвал и мисля, че важи много точно в този случай: "ако не можеш да помогнеш на някого, то поне не му пречи". Аз винаги се ръководя от нея и наистина си мисля, че ако всички започнат да я спазват живота ще е много по-добър.

журналист: какво пожелавате на дъщеря ви(която се роди днес)?
станишев: да е жива и здрава и да остане тук, да се реализира в българия!

АМИ А ДАНО! ЩЕ ЧАКАМЕ!

вие също губите "нещастници" обръщение ли е или нещо друго.

а за това ясно ли е :
къде живееш? - България - аз също
къде плащам данаци - тук - а ти?
ако нямам приходи,ти добре ли ще си? - аз не - а ти ?

Едитнах мнението си понеже то дефакто не е офтопик, само в началото мислех да е таквоз..
Пък остроумие не се сещам да съм проявавал точно там.

Повечето хора не щат да си казват сайтовете. И аз не обичам.
Ама и по принцип е добре човек да не прави сайтове, дето стават за 'репортване'.
Щом става за репортване, начи нещо не му е чиста работата и собственикът трябва да си е преценил риска.
Ако не е - за негова сметка си остава.

Пък и как човек може да разбере кой му е репортнал сайта?

Има една много хубава поговорка, която баща ми ми е казвал и мисля, че важи много точно в този случай: "ако не можеш да помогнеш на някого, то поне не му пречи". Аз винаги се ръководя от нея и наистина си мисля, че ако всички започнат да я спазват живота ще е много по-добър.

поздравявам баща ти и теб ,ако успеете да се придържате към това !!!

и злобарите да я запомнят...

защото доста хора са си изпатили от тях ,гела мара и камшик тодора :twisted:

Може само трябва наблюдение, ако искаш без да се напъваш много с рушвет също става. Аз съм хващал съвестен гражданин в крачка ама и той си го получи, и него резнаха

Щом става за репортване, начи нещо не му е чиста работата и собственикът трябва да си е преценил риска.

За БГ това не е точно така, защото или си в леко нарушение и докарваш 2-5% CTR и вземаш някакви пари, или спазваш правилата и от сайт с 10 000 уникални дневно вземаш 2-3 евро... Дефакто 90% от сайтовете у наше село с адсенс са в нарушение...

Ама и по принцип е добре човек да не прави сайтове, дето стават за 'репортване'.

пич!! АЗ не съм измамник
имам сайтове и те си работят,пращат ми че еди кой си сайт заради еди кво си - примерно :
търсачката за сайта е разположена не където трябва !!!
и заради това няма да получаваш реклами,
акаунта не ми е затворен,знаеш ли кога се затваря акаунт?

да може да разбере кога има репорт,но за това се иска време и постоянство!!!

ама за тоя дето репортва да знае какво го очаква :
[18:21:23] wanderer каза: тоя дупедаваец само да е той ще му вкарам оная работа отзад и ще си мисли че е с жена

Последно редактирано:

пич!! АЗ не съм изманик
Бря много силни думи ползваш.
И аз имам сайтове с потенциал за репортване.
Ма чак пък 'измамник'...
Пък и дори да починат точно тия сайтове, няма да ми придреме особено, да не кажа хич.

Къща не се гради върху сламени основи.
Знам че понякога няма голям избор, ама животът поначало е несправедлив.

Репортърите ако са от вебмастербгто - да, разбираемо е и много се връзва с общия им 'профил'. Те така са възпитани горките. Не знам от кого. Едва ли от собственика - той не дава признаци да има такъв потенциал. Може би по-старите 'гурута' там дето съм чувал се радват на завиден авторитет и тълпи фанатизирани последователи...

Бря много силни думи ползваш.
.

ааа гради се на кирпич даже :) хубаво че мога да си променя мнението

кажи ми колко къщи си изградил ?
кажи колко е бил справедлив живота с теб ?

има доста въпроси които съм задал,а нямам отговор,така че не ме съди за тежките думи

сега няма кво да се занимаваме тука кой ,кво казал
имаше един филм
и СЕНАТА РЕШИ - ДА ГО ДУХАТ :ЗЛОБАРИТЕ:

Последно редактирано:

така е пич, за съжаление.Затова понякога не издържам и ми се ще форумите да се превръщат в офлайн такива. Ама не било цивилизовано,майната и на цивилизацията ... Добре правиш, че споделяш.

Днес някой педераст не го домързя да ми кликне над 500 пъти на една от позициите.

Горе